سلام. این کارو به عنوان المان شهری پیشنهاد داده بودم .
mzmz1 Member Apr 21, 2014 #1 سلام. این کارو به عنوان المان شهری پیشنهاد داده بودم . پیوست ها 5.jpg 108 کیلوبایت · بازدیدها: 52 4.jpg 95.3 کیلوبایت · بازدیدها: 40 1.jpg 110.4 کیلوبایت · بازدیدها: 44
LinkinForEver مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی Apr 21, 2014 #4 تکنیک تکراری ... GwIvy مدل هم اماده ... رندر هم که ... ولی در کل خوبه
mohammad@er Well-Known Member Apr 21, 2014 #5 madmaster_3d گفت: رفیق این سایتت خرابه کلیک کنید تا باز شود... بخاطر میزبان نامناسبه!!! بدون اطلاع سرویس رو قعط می کنه! آخرین ویرایش: Apr 21, 2014
madmaster_3d گفت: رفیق این سایتت خرابه کلیک کنید تا باز شود... بخاطر میزبان نامناسبه!!! بدون اطلاع سرویس رو قعط می کنه!
mzmz1 Member Apr 21, 2014 #6 mohammad@er گفت: خوب. برنامه؟ موتور رندر؟ تایم رندر؟ کلیک کنید تا باز شود... سلام . 3dmax-vray- مدت زمان رندر شاید 15 ثانیه هم نشد کلا ارزش وقت گذاشتن بیشتراز این رو هم نداشت . LinkinForEver گفت: تکنیک تکراری ... GwIvy مدل هم اماده ... رندر هم که ... ولی در کل خوبه کلیک کنید تا باز شود... ممنون . درسته . منتها تکنیک ... با استفاده از particle systems
mohammad@er گفت: خوب. برنامه؟ موتور رندر؟ تایم رندر؟ کلیک کنید تا باز شود... سلام . 3dmax-vray- مدت زمان رندر شاید 15 ثانیه هم نشد کلا ارزش وقت گذاشتن بیشتراز این رو هم نداشت . LinkinForEver گفت: تکنیک تکراری ... GwIvy مدل هم اماده ... رندر هم که ... ولی در کل خوبه کلیک کنید تا باز شود... ممنون . درسته . منتها تکنیک ... با استفاده از particle systems
madmaster_3d Well-Known Member Apr 22, 2014 #7 بخاطر میزبان نامناسبه!!! بدون اطلاع سرویس رو قعط می کنه! کلیک کنید تا باز شود... این الان فش بود یا من نفهمیدم چی بود منظورت مزبان نامناسب ؟
بخاطر میزبان نامناسبه!!! بدون اطلاع سرویس رو قعط می کنه! کلیک کنید تا باز شود... این الان فش بود یا من نفهمیدم چی بود منظورت مزبان نامناسب ؟