قالب اسباب بازی

Hes25

Active Member
سلام وقت بخیر

این اسباب بازی رو من قبل عیدی ساخته بودم اما رندرش و یادم رفت!
البته هنوز کامل کامل نشده دارم روش کار می کنم + چند تا اسباب بازی دیگه

زمان مدل کردن فک کنم دو روز و متریال و تست رندر هم دیشب تموم شد
زمان رندر نهایی هم با این سیستم تقریبا شد دو ساعت
--------------------
cpu:E8400
VGA:HD4850
Ram:2 Gig

برنامه هم مایا و منتال ری 2012

http://img.majidonline.com/pic/290658/AIR_final.jpg
اینم وایر فریم و مدل در نرم افزار

http://upload.tehran98.com/img1/xjztofs17kapw2tqkj6.jpg

و البته اگر نظری پیشنهادی انتقادی چیزی دارید دریغ نکنید تا کارای بعدیم بهتر بشه

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
حس جان خیلی هم قشنگ شده.
فقط رفلکت رو کم کن و
اینکه اون شطرنجی ها رو هم روی دم هواپیما نزار
و یکمی هم نورپردازیت رو به نارنجی میزنه. همین کار رو با وری سان که مایا نمی دونم اسمش رو چی گزاشته نور خورشید منظورمه رندر بگیر.
چون الان سایه میشه گفت خیلی خیلی کمه و کارت شاید روی این چوبه خودش رو خوب نشون نده. مثلا روی چند سطح دیگه مثلا آسفالت اینها هم تست بکن. شاید بهتر هم بشه.
رنگش هم خوبه ولی شاید قرمز باشه همراره با خراشیدگی هایی که فلزش پیدا باشه بهتر هم میشه.
موفق باشی.

Hes25

Active Member
همین کار رو با وری سان که مایا نمی دونم اسمش رو چی گزاشته نور خورشید منظورمه رندر بگیر.

سلام تشکر از راهنماییت
راستش من فعلا فقط رندر hdr گرفتم همین خودش دو ساعت شد! حالا حساب کن نورهای منتال رو هم وارد کنم چقدر رندر اون وقت کند میشه!
حالا نمیشه با نور پردازی معمولی رندر بگیرم بعد با هم ادغامش کنم؟... کار خراب میشه نه؟!( آخه اونطوری فک کنم صبح شه!)

.رنگش هم خوبه ولی شاید قرمز باشه همراره با خراشیدگی هایی که فلزش پیدا باشه بهتر هم میشه.

این خراش ها رو چطوری شما ایجاد می کنید باید قلم نوری داشته باشیم و توی فوتوشاپ رنگ ها رو خراش بدیم؟!

آخرین ویرایش:

Mehran coyote

Well-Known Member
خسته نباشی
کارت خوب شده مدل در حد یه اسباب بازی شده و به هدفتون رسیدین
روی متریالش بیشتر کار کن و یه استادیو بهتر برای رندرت بساز

راستی عکستو تو خوده سایت آپلود کنی بهتره
ممنون

madmaster_3d

Well-Known Member
دستگاهت چه جوریه؟ شاید تنظیمات رندرت مشکل دارن و همه چیز رو بیخودی بالا گزاشتی . من منتال ری مخصوصا روی مایا بلد نیستم. حتما چند تا تنظیمات تو اینترنت ببین و با برای خودت مقایسه کن
در مورد خراش من تو منتال ری رو نمی دونم ولی ما تو ما یک چیزی داریم به اسم v-ray blend . اینطوری کار می کنه که به blend که یک ماسک هستش یک مپ سیاه و سفید میدی.بعد متریال سیاه میشه متریال همین نارنجیه مثلا. و سفید میشه مثلا متریالی که برای خراش درست کردی.
تو منتال ری نمیدونم اسمش چیه این متریال. ولی باید همچین چیزی وجود داشته باشه. البته بهتر اینجور مواقع کارت رو انرپ کنی که چون قرار ماسک قرار بدیم کار قشنگ تر نشون بده. منظورم ماسکه

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
خوب ، منظورم رو بد برداشت نکنید ، یکی از دوستان فکر کرد توهین کردم و مغرورم گفت کامل بپم و میگم ...

1 - شما شیدر سازی رو خوب کار نکردی : باید خوب مطالع کنی خواص مواد رو ، مثل انعکاس و ...
2 - مدل ها رو دیتیل بده تا کار جذاب تر بشه
3 - از کنتراست استفاده کن نور استدیویی نباید 100 % همه جا رو روشن کن بزگ ترین اشتباه این بوده ...
4 - کار بد نیست اما قابل قبول نیست واسه یک کار انیمیشنی ، به انیمیشن toy story دقت کن چجوری رندر میکنن رئال و همزمان کارتونی .
5 - از AO فقط در حدی استفاده کن که دیتیل معلوم بشه و اینکه CollerCorrection مهم ترین چیزیه

موفق باشی

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
گشتم برات چندتایی آموزش پیدا کردم. بوق شکن می خواد برای اینکه عکس ها لود بشه

این برای این هستش که کیفیت رندرت بهتر بشه یک نگاهی بنداز
http://cg.tutsplus.com/tutorials/autodesk-maya/quick-tip-how-to-enhance-render-quality-in-maya/

این آموزش هم در مورد متریال هستش فکر کنم به دردت بخوره یک نگاهی بنداز
http://www.creativecrash.com/tutorials/how-to-create-a-wet-shader-in-maya

چند وقته مایا کار میکنی؟ مایا خیلی خفن تر و سخت از 3 دی مکس هستش و آموزش هاش هم نسبت به 3 دی مکس کمتره. من میترسم بگم اگر خیلی وقت نیست کار می کنی بیا مکس کار کن ولی بعدا پشیمون بشی . چون قابلیت های مایا بیشتره. پس میگم بیشتر آموزش ببین فعلا و در کنار آموزش ها کار بزن. با توجه به چیزی که یاد گرفتی. صبر هم داشته باش. برنامه ای که داری کار می کنی حداقل 8 سال میخواد تا استاد بشی. مکس 4 سال میخواد. از این برنامه به اون برنامه هم هی سوئیچ نکن. یک برنامه رو یاد بگیر. موفق باشی

LinkinForEver

مایا خیلی خفن تر و سخت از 3 دی مکس هستش و آموزش هاش هم نسبت به 3 دی مکس کمتره

مستر جان اینو الا از کجا دراواردی ؟ نه جــــــــــــــــان من بگو ...:lol:
یعنی از اون حرف ها بود ها !!!!

agira3d

کاربر VIP
سلام خوبه باید بیشتر کار کنی.از hdr استفاده نکن از یک پلن سفید استفاده کن.واسه ستدیو راحتر میتونی نور پردازی کنی.از متریال mia_mat or carpaint استفاده کن.بهتر میشه.
در کل خسته نباشی.

مستر جان اینو الا از کجا دراواردی ؟ نه جــــــــــــــــان من بگو ...:lol:
یعنی از اون حرف ها بود ها !!!!

چقدر تعصب داری رو مکس کل دنیا اینو میدونن (البته وقتی میگی فاینال رندر بهتر از رندر من هستش اینم از اون حرفاست:lol:) مکس واسه ارچیتکت خوبه (البته کارایه ارچیتکت alex sandri رو ببین میفهمی مایا با منتال برابری میکنه با مکس وی ری) 80 درصد از انیمیشن با فیلمهایی که ساخته میشه(خفنا)با مایا و رندر منه 20درصد بقیش هم(این هم به خاطر اینکه اوتودسک خرابش کرد اگه الان مایا رو alias میزد 100 درصد بودو قیمت بالایی که داره ) با lightwave.hudini.xsi مکس تو صنعت انیمیشن نقشی نداره(تو خارج نه ایران).مکس بازی 50 و100 درصد ارچیتکت حرف اول رو میزنه مکس.
اینم مدرک http://renderman.pixar.com/view/movies-and-awards

LinkinForEver

سلام خوبه باید بیشتر کار کنی.از hdr استفاده نکن از یک پلن سفید استفاده کن.واسه ستدیو راحتر میتونی نور پردازی کنی.از متریال mia_mat or carpaint استفاده کن.بهتر میشه.
در کل خسته نباشی.

چقدر تعصب داری رو مکس کل دنیا اینو میدونن (البته وقتی میگی فاینال رندر بهتر از رندر من هستش اینم از اون حرفاست:lol:) مکس واسه ارچیتکت خوبه (البته کارایه ارچیتکت alex sandri رو ببین میفهمی مایا با منتال برابری میکنه با مکس وی ری) 80 درصد از انیمیشن با فیلمهایی که ساخته میشه(خفنا)با مایا و رندر منه 20درصد بقیش هم(این هم به خاطر اینکه اوتودسک خرابش کرد اگه الان مایا رو alias میزد 100 درصد بودو قیمت بالایی که داره ) با lightwave.hudini.xsi مکس تو صنعت انیمیشن نقشی نداره(تو خارج نه ایران).مکس بازی 50 و100 درصد ارچیتکت حرف اول رو میزنه مکس.
اینم مدرک http://renderman.pixar.com/view/movies-and-awards

سلام نه برادر شما نمیخوای قبول کنی عزیز مکس و مایا برابر اند و من هم نگفتم فاینال بهتره گفتم میتونه رقابت کنه ... هر چی باشه تو این کار یکمی چیز بلدیم ...
1 - مکس بهترین گزینه تو gfx و vfx ـــه
2 - پس انیمشن قوی سیاره 51 الکی اون وسط ؟
هر چیزی هم بشه هیچکدوم نمیتونن خروجی رندر مکسرو بدن چون ویری منتال lمایا اصلا به مکس نمیرسه ... نمیدونم چرا ولی خداییش خودت تست کن ...
من رو مکس تعصب ندارم خیلی ها مکس رو دسته کم گرفتن اما اگه دقت کنیم کارهای خیلی خفن دنیا با مکس و سافت ایمجه و کارهای انیمیشنی و سینمایی بیشتر با مایاست این بحث تکراریه عزیز خواهشن ادامه نده این بنده خدا باز مبحثش بهم نریزه
بیا همون یاهو ...

آخرین ویرایش:

Mehran coyote

Well-Known Member
بحثای قدیمی بازم :د
هر کدوم از نر مافزارها قدرت خودشون رو دارن و هیچ کدومشون 100 درصده یک پروژه بزرگ رو در برنمیگیره
بیشتر فیلهای سینمایی از چندتا نرم استفاده میکنن و اگه یکی از این نرم های کامل بود خب کارگردان فقط از مایا استفاده کرد مثلا

بیشترین تاثیری که میتوونه تو خروجی اون نرم افزار داشته باشه خوده کسی هست که پشت رول نشسته:د

بحث تمام بریت تو یاهو بحث کنید:green:

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

بحثای قدیمی بازم :د
هر کدوم از نر مافزارها قدرت خودشون رو دارن و هیچ کدومشون 100 درصده یک پروژه بزرگ رو در برنمیگیره
بیشتر فیلهای سینمایی از چندتا نرم استفاده میکنن و اگه یکی از این نرم های کامل بود خب کارگردان فقط از مایا استفاده کرد مثلا

بیشترین تاثیری که میتوونه تو خروجی اون نرم افزار داشته باشه خوده کسی هست که پشت رول نشسته:د

بحث تمام بریت تو یاهو بحث کنید:green:

دقیقا ، همشون یکجورا و ضعف و قدرت هایی دارن اخه همچین میگن مکس ضعیف که ... نخیر مایا هم مثل مکس هیچ چیز برتری نداره نه مکس و نه مایا ...

agira3d

کاربر VIP
دقیقا من خدایی تعصبی ندارم خروجی مهمه .من عاشق هودینی با اون مانتراشم واقعا عالیه یا سافت ایماج ومنتال ریی که عالیه تو سافت.

اینا مهم نیستن مهم اینه که اون چیزی که میخوای بتونی در بیاری تمام:green:

Hes25

Active Member
دستگاهت چه جوریه؟ شاید تنظیمات رندرت مشکل دارن و همه چیز رو بیخودی بالا گزاشتی . من منتال ری مخصوصا روی مایا بلد نیستم. حتما چند تا تنظیمات تو اینترنت ببین و با برای خودت مقایسه کن

سلام
دستگاهم بد نیست تقریبا با قدرت یه چهار هسته ای معمولی برابری می کنه...اما فک کنم ویندوزم هم ایراد داشته باشه آخه پوشه ها رو که می خوام باز کنم یکم دیر باز میشه (ویروسیه؟....ممکنه علتش این بوده باشه؟)

اما جدای این شما درست میگی من الکی تنظیمات و بردم بالا...مثلا تنظیمات منتال ری این بوده :
samle =5 یا همون AA مساوی 1024!!
بازتاب و انکسار هر کدوم 10
بیشترین تعداد اشعه نور 20
FG دقت برابر 500
تراکم نقاط FG برابر 2

البته اینو از رو یک آموزشی که مدرس ناتی داگ توی نومون داشت رندر گرفتن و یاد میداد دیدم که وقتی با تست های اولیه رندرم (که هر کدوم یکی دو دقیقه بیشتر طول نمی کشید!) مقایسه می کردم زمین تا اسمون فرق می کرد... همه چی هم پرنگ تر شد ....نمی دونم چرا!

در مورد خراش من تو منتال ری رو نمی دونم ولی ما تو ما یک چیزی داریم به اسم v-ray blend . اینطوری کار می کنه که به blend که یک ماسک هستش یک مپ سیاه و سفید میدی.بعد متریال سیاه میشه متریال همین نارنجیه مثلا. و سفید میشه مثلا متریالی که برای خراش درست کردی.
تو منتال ری نمیدونم اسمش چیه این متریال. ولی باید همچین چیزی وجود داشته باشه. البته بهتر اینجور مواقع کارت رو انرپ کنی که چون قرار ماسک قرار بدیم کار قشنگ تر نشون بده. منظورم ماسکه

آها فهمیدم من وی ری هم بلدم احتمالا یه رندر توی مایا با وی ری هم بگیرم ببینم فرقی میکنه!
توی منتال هم امعادل این متریالی هم داریم دو سه تا هم هست یکی mix20 layer هست یکی هم mixcolor ...الان فک کنم بدونم باید چکار کنم

و همسنطور از ماسکی که گفتی هم میشه استفاده کرد که البته من زیاد بلد نیستم
دستت درد نکنه

Hes25

Active Member
خوب ، منظورم رو بد برداشت نکنید ، یکی از دوستان فکر کرد توهین کردم و مغرورم گفت کامل بپم و میگم ...

سلام استاد عزیز من اصلا ناراحت نمیشیم ...خودم می دونستم که هنوز خیلی کارم مونده تا کامل بشه منم تازه اول راهم باید مرحله به مرحله یاد بگیرم تا تجربه کنم نقد کردن خیلی به نقع من هست
1 - شما شیدر سازی رو خوب کار نکردی : باید خوب مطالع کنی خواص مواد رو ، مثل انعکاس و ...
من فقط از mia material استفاده کردم و از اون متریال های بسیار تو در تو و چند گانه ای که چندین لایه دارن و با تعداد زیادی توابع کمکی تغییر شکل عجیبی میدن (توی یک اموزش نومون دیدم) زیاد سر رشته ندارم حالا حالا ها باید کار کنم
3 - از کنتراست استفاده کن نور استدیویی نباید 100 % همه جا رو روشن کن بزگ ترین اشتباه این بوده ...
من تا حالا استفاده نکردم کجاست؟
کنتراست توی فوتوشاب و میگی؟یا توی منتال ری هم داره؟

5 - از AO فقط در حدی استفاده کن که دیتیل معلوم بشه و اینکه CollerCorrection مهم ترین چیزیه
راستش از AO و همچنین از هیچ نور منتال ری هنوز توی این رندر استفاده نکردم چون کند میشد؟
البته مگر اینکه با render layer pass بتونم یه کاری بکنم

مفید بود...تشکر

Hes25

Active Member
چند وقته مایا کار میکنی؟ مایا خیلی خفن تر و سخت از 3 دی مکس هستش و آموزش هاش هم نسبت به 3 دی مکس کمتره. من میترسم بگم اگر خیلی وقت نیست کار می کنی بیا مکس کار کن ولی بعدا پشیمون بشی . چون قابلیت های مایا بیشتره. پس میگم بیشتر آموزش ببین فعلا و در کنار آموزش ها کار بزن. با توجه به چیزی که یاد گرفتی. صبر هم داشته باش. برنامه ای که داری کار می کنی حداقل 8 سال میخواد تا استاد بشی. مکس 4 سال میخواد. از این برنامه به اون برنامه هم هی سوئیچ نکن. یک برنامه رو یاد بگیر. موفق باشی
آقا تشکر از لینک آموزشی که دادی
من به طور جدی الان حدودا شاید یک سال کمتر بیشتر دارم مایا کار میکنم اما قبلا همینطوری مثل ورق زدن کتاب ها که فقط عکساشو تماشا میکنه ادم یکم باهاش ور هم میرفتم
مکس هم رفتم توی انجمنش پرسیدم(چون اوایل یکم توی تری دی گیج میشدم) اما اونجا بچه ها گفتن همین مایا رو بچسب ول نکن که اگه از این برنامه به اون برنامه بپری بدتر هیچی نمیشی از اون وقت به بعد من دیگه دارم بی وقفه تمرین می کنم
آموزش هایی که تا حالا دیدم هم simply maya+digital+ cgtut+Gnomon +Escape studio بوده که خیلی برام مفید بودن اما هنوز مونده تا دستم روون بشه

با تشکر

LinkinForEver

سلام و درود ممنون من استاد نیستم مبتدیم ...
خب 1 - خب چرا از shader ساده منتال ری تو مایا استفاده نمیکنی ؟

2 - منظور من از کنتراست ،افکت تصویری نیست منظورم تضاد ، مثل تاریکی و روشنی این خیلی روشنه باید یه قسمت های Falloff بدی با نور ها ...
3 - من که AO میزارم سرعت بالا هم میره

جدیدترین ارسال ها

بالا