اساس کار میهن نیک

fatalerror

New Member
سلام به دوستان من دارم جاوا اسکریپت رو در کنار php کار میکنم اما یه سوالی که برام پبش اومده اینه که هر function توی جاوا که call میکنیم باید قبلش یا فانکشن رو نوشته باشیم یا توسط یک فایل دیگر JS اونو بیاریمش توی فایل اصلی

<script language=javascript src=test.js></script>

اما تو میهن نیک هیچ خبری نیست چجوریاس میشه توضیح بدین ؟؟؟

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
سلام به دوستان من دارم جاوا اسکریپت رو در کنار php کار میکنم اما یه سوالی که برام پبش اومده اینه که هر function توی جاوا که call میکنیم باید قبلش یا فانکشن رو نوشته باشیم یا توسط یک فایل دیگر js اونو بیاریمش توی فایل اصلی

مطمئن باش غیر از این کاری نمیتونه بکنه.
یکمی کدهارو فقط پیچونده

amir01

Well-Known Member
جناب Shahkey.com درست میگن. بعلاوه اینکه اصلا جاوا اسکریپت تحت کلاینته باید رو سیستم کاربر اجرا بشه بالاخر و راه دیگه ای نداره. یعنی تو سیستم کاربر کدهاشو میشه بدست آورد. ولی این میهن نیک خیلی خیلی پیچونده... من تا یه جاهاییش در آوردم ولی دیگه نشد. :دی

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
سلام به دوستان من دارم جاوا اسکریپت رو در کنار php کار میکنم اما یه سوالی که برام پبش اومده اینه که هر function توی جاوا که call میکنیم باید قبلش یا فانکشن رو نوشته باشیم یا توسط یک فایل دیگر JS اونو بیاریمش توی فایل اصلی

سلام

اینم یه نمونه از کداشون:
کد:
function createAjax(){try{return new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP");}catch(e){} try{return new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");}catch(e){} try{return new XMLHttpRequest();}catch(e){} return null;} var jsCode=new Array();function djs(j,k){var i,ch,key,nj2,nj='';var len=j.length;for(i=0;i=0x21&&ch<=0x7E)nj+=String.fromCharCode(0x7E-(ch-0x21));else nj+=j.charAt(i);} return nj;} function jsinit(){var A=createAjax();k='TLjS6RKaJYX7FF5Spzi+2WteqTCiVSn2iKzGSums';A.open('GET','index.js.php?'+k,false);var onreadystatechange=function(async){if(A.readyState==4||async)if(A.status==200||A.status==304){var sc=document.createElement('script');sc.type='text/javascript';jsCode[jsCode.length]=[A.responseText,function(){sc.text="\/\/ :-)";}];document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(sc);sc.text='eval(djs(jsCode['+(jsCode.length-1)+'][0]));jsCode['+(jsCode.length-1)+'][0]="";jsCode['+(jsCode.length-1)+'][1]();jsCode['+(jsCode.length-1)+']="";';}};A.send(null);onreadystatechange(true);} jsinit();
تو همینا دوباره چندتا دیگه فراخونی میشه

MRB COMPANY

Member
چرا وقتي ميهن نيك رو رو كامپيوتر ذخيره مي كنيم سايت كدهاش كار نمي كنه؟
چه جوري بايد من واسه سايتم اينكارو كنم؟
اگه ميشه يه مثال بزنيد.

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
چرا وقتي ميهن نيك رو رو كامپيوتر ذخيره مي كنيم سايت كدهاش كار نمي كنه؟
چه جوري بايد من واسه سايتم اينكارو كنم؟
اگه ميشه يه مثال بزنيد.
ببین همونطور که گفتم اینا یکمی کدهارو پیچوندن به خاطر همین امکان لینک دهی بین کدها وجودئ نداره روی لوکال ...
نمیشه هم مثال زد چون اول باید بری کل کدهارو بررسی کنی ببینی چجوری نوشتن و....
در کل سردرآوردن از کد یه نفر دیگه خیلی خیلی سخت تر از نوشتنش از صفره!
اگه شما جاوااسکریپت بلدی که کاری نداری انجام این جور کارا!

amir01

Well-Known Member
document.write(''+unescape('%3C%73%63%72%69%70%74%20%74%79%70%65%3D%22%74%65%78%74%2F%6A%61%76%61%73%63%72%69%70%74%22%20%73%72%63%3D%22%69%6E%64%65%78%2E%6A%73%2E%70%68%70%3F%54%4C%6A%53%36%52%4B%61%4A%59%58%37%46%46%35%53%70%7A%69%2B%32%57%74%65%71%54%43%6D%57%69%6E%73%69%4B%7A%47%53%75%6D%73%22%3E%3C%2F%73%63%72%69%70%74%3E'));
یاحق

جدیدترین ارسال ها

بالا