اساتید و طراحان گرافیک کمک کنند

winsent

Banned
با سلام.
{ من تا آخره هفته به این نوشته نیاز دارم }
در عکس زیر نوشته Madonna که با رنگ صورتی نوشته شده است, میخواستم ببینم که آیا اساتید و طراحان گرافیک میتونند این نوشته رو در فتوشاپ درست کنند و سورسش رو اینجا بذارند؟! دوستان لطف کنند و سورس رو بذارند, چ.ن خیلی وقت ها هرکی یه چیزی میگه و برای خودش آموزش میده.
اگر هم این امکان هست مجید آنلاین آموزش این نوع متن رو هم در کنار باقی آموزشهاش قرار بده
با تشکر از تک تک شما دوستان

آخرین ویرایش:

Babak Sateli

Active Member
1) یک لایه جدید باز کن و با ابزار خط ( Line tool ) یا هر جوری دیگه ای که بلدی نوشته خودت را بنویس. اگر هم فونتی شبیه این نوشته داری که چه بهتر! از اون استفاده کن. اما یاد باشه فونتت باید نازک باشه تا کار نتیجه خوبی بده.

step1zy8.gif

2) برای این لایه از افکت Outer Glow استفاده کن و رنگ مورد نظر خودت رو بده و تنظیمات اون رو به صورت زیر در بیار. دقت کن که مقدار SIZE رو زیاد نکنی که نتیجه خوبی نمیده

step2sx4.gif

3 - راه اول) این مرحله مهمه: از روی لایه ای که درست کردی یک لایه کپی تهیه کن ( روی لایه راست کلیک کن، گزینه Duplicate Layer رو انتخاب کن ) بعد یک لایه جدید خالی دوباره درست کن. حالا این لایه جدید خالی رو با لایه ای که قبلاً کپی کردی با استفاده از دستور Merge Down یا Merge Layers با همدیگه مخلوط کن.

step231jo5.gif

3 - راه دوم ) اگر از فتوشاپ CS2 استفاده می کنی، به راحتی بر روی آیکون Effect لایه ای که در حرکت شماره 2 درست کردی راست کلیک کن و گزیه Create Layer رو انتخاب کن.

step232wj6.gif

4) از اینجا به بعد دیگه بر روی لایه جدید که توی مرحله 3 به وجود آوردیم کار می کنیم. از فیلتر Motion Blur استفاده کن و مقدار مناسبی به اون بده. تنها باید مراقب باشی که زاویه این فیلتر رو دقیقاً مناسب با زاویه خطوط متنت بگیری. مثلاً در تصویر زیر من زاویه اون رو 57 درجه انتخاب کردم که مناسب زاویه خط وسط M من هست. مقداری Distance رو هم نه کم بگیر نه زیاد. انقدر امتحان کن که مقدار مناسبی به دست بیاری. ضمناً این مقادیر رو یادداشت کن تا در آینده برای حروف دیگه هم استفاده کنی.

step3ed1.gif

5) از اینجا به بعد دیگه به قول معروف "بزک کردن" هست. دیگه میتونی به سلیقه خودت همین کار رو در جهت مخالف هم تکرار کنی و یا در پشت متن، یه هاله کم نور درست کنی. هم با دست، هم دوباره با استفاده از فیلترها.

step4hm5.gif

6) اگر خوش سلیقگی به خرج بدی میتونی به راحتی افکت جالبی، حتی بهتر از سایت مدونا به دست بیاری.

step5lg9.gif

موفق باشی

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
911.gif

آقا بابك خودتي؟! واقعا درست ميبينم!؟ واقعا خوشحالم كه دوباره دارم تو سايت ميبينمت. اينو جدي ميگم. بچه هايي كه اين آقا بابك رو نميشناسن اميدوارم كه با موندن ايشون تو سايت با خودشون و هنرشون بيشتر آشنا بشن.

بابك جان هستي ديگه يا خداي نكرده فقط اومدي سر بزني؟!
1656.gif

Mandana

Active Member
بابک ممنون بابت آموزشت.خیلی عالی بود.منم با سارا موافقم.اگه بمونی خیلی عالی میشه
shy.gif

چون من هرچی فتوشاپ بلدم از شما یاد گرفتم.اینو کاملا جدی میگم
امیدوارم باز هم ببینیمت
موفق باشی
toyou.gif

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
من که نتونستم عکسارو ببینم.مشکل از منه یا ........؟
راستي بابك جان سايت imageshack براي اكثر ISP ها فيلتره. اگر لطف كني تو آپلودسنتر خود سايت آپ كني خيلي بهتر ميشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا