اساتید وی ری نظر بدین

jijalim

Member
اساتید.این مدل اماده هست از evermotion من کلا متریال هاشو و نور هاشو پاک کردم. و تنظیمات اون رو هو ریست کردم.می خواستم ببینم میتونم مثل evermotion بزنم که فکر کنم نشد. رندر بعدی هم با fryrender هستش.که مدت رندرش 12 ساعت طول کشیده.من یک نظر دارم واسه کسایی که می خوان وی ری رو خوب بلد بشن .و ببینن قدرت کارشون چقدر هستش.یک فایل مدل سازی شده رو که رندرنحایی شو دارین. و رندر بالای 90 درصد واقعی در اومده رو بردارین و سعی کنین خدتون بهش متریال بدین و نور پردازی کننین طوری که هر چه شبیه تر به کاری باشه که ازش مدل گرفتین .این به نظر من خیلی کمک میکنه تو 3 مورد نور پردازی متریال و رندر نهایی.اینم بگم که رندر اول که با وی ری هست مدت رندرش 3 ساعت بود با سیستم عالی .که فکر کنم به نظر خودم ضعف شدید در تنظیمات رندر دارم.اخه خودتو ن بهتر میدونین کهتو وی ری گزینه ها رو بیش از حد بالا بردن یا پایین بردن جز تایم رندر که افزایش پیدا میکنه کاری دیگه ای واستون انجام نمیده.هر صحنه تنظیمات خاص خودشو داره/ممنون

پیوست ها

• vrey.jpg
    vrey.jpg
    861.7 کیلوبایت · بازدیدها: 87
  • aa.jpg
    aa.jpg
    854.3 کیلوبایت · بازدیدها: 96
تکسچر دیوار خیلی بده .......تکسچر از این بهتر هم بود عزیز!!!
عکس سمت چپی حتما با fryrender هست درسته؟؟چرا که نویز داره و فرشید عزیز هم که زندگیش شده fryrender از این مسئله نویز fryrender گله داره:green:
ولی اینکه کل متریالها رو با نور و تنظیمات رندر رو 0 کردی فکر و ایده خوبیه برادر من راهتو ادامه میدم:)

jijalim

Member
قبول دارم .اما همونطور که گفتم با همون تکسچر هایی که تو خوده رندر نهایی استفاده شده کار کردم .اگه دقت میکردی گفتم محیطی دارین فقط مدل.می خوایم سعی کنیم مثل خود رندر اصلی در یاریم.در اینجا کار اصلی که من سعی کردم بهش برسم و شبیهش در یارم از نمونه کارهای evermotion هست.که به نظرم خود evermption دقیقا یک عکس واقعی زده

*farshid*

کاربر VIP
رندری که با فرای رندر گرفتی واقعا عالیه و من مطمئنم که رندر خود اورموشن هم به پای این رندر نمیرسه
بسیار لذت بردم
زمان رندرتم خیلی خوب بود
12 ساعت برای این کیفیت خوبه

.:. soroosh .:.

Active Member
اگه رندر فرای سمت چپی باشه من بیشتر پسندیدمش.
البته یه چیزایی تو رندر وی ری بهتر دراومده اما در کل حالت و فضای نوری رندر فرایت را بیشتر دوست دارم.
ضمنا گاهی یه مقدار نویز به زیبایی کار خیلی کمک میکنه و به نظرم الان این رندر فرای شما با اینکه در انتهای فضا کمی نویز دیده میشه اما همونا تا حدی به طبیعی تر شدن صحنه کمک کرده. چون همیشه در نور کم با دوربین که عکس بگیریم مجبوریم ایزو دوربین را افزایش بدیم تا بتونیم نور مناسبی از صحنه ثبت کنیم و با این که عکس شامل نویز میشه ( البته در دوربین های خیلی خیلی حرفه این مورد دیگه وجود نداره اما همیشه عکس در تاریکی با نویز شناخته شده )
منتظر کارهای بیشتر ازتون هستم

jijalim

Member
فرشید جان .ازهر کسی بخوای سوال کردم.شرمنده می دونم جاش اینجا نیست....اما چون ازت یه کاری دیذه بودم از fry‌واسه همین گفتم از تو هم بپرسم.ممنون داش

سلام دوستان من سیستم رو ارتقاع دادم.یه گرافیک gtx 860 4 gig هم دارم .همه درایور ها هم نصب هستش .cuda هم نصبه و مشکل نداره.مشکل اینجاست که.چرا با vray rt رو gpu هنگ میکنه و رندر نمیگیره..octan render هم که کرک درست نداره.arion render هم کرک درست پیدا نکردم .یکی دارم که رندر خوب میگیره با gpu اما سر ۱۵ دقیقه صفحه رندر سیاه میشه.مهندسان کمک کنید ۴ ملیون کارت گرافیک .اما هنوز نتونستم با کمک gpu یک رندر بگیرم.پروژه برداشتم انیمیشن.معماری توش موندم ..ممنون از کمکتون

Amir Design

New Member
اگه بتونی وی ری آر تی رو نصب کنی ، caustics رو فعال کنی (سرعت و کیفیت caustics در vray-advenced پائینه) ، در قسمت color mapping مقدار burn value رو کمتر و مقدار multiplier رو 0.2 بیشتر کنی مطمئناً از نتیجه ای که با fry گرفتی با کیفیت تر و سریع تر هم میتونی بگیری

جدیدترین ارسال ها

بالا