اساتید مدلسازی بدنه ماشین:

دوستان عزیز سلام:اساتید کمک کنند.این عکس رو چطور باید آماده کرد واسه طراحی( اندازه نماهای مختلف ).

پیوست ها

• Car Pic.jpg
    Car Pic.jpg
    138.6 کیلوبایت · بازدیدها: 15
دوستان عزیز سلام:اساتید کمک کنند.این عکس رو چطور باید آماده کرد واسه طراحی( اندازه نماهای مختلف ).
سلام دوست عزیز شما برای این کار باید از تمام نماهای ماشین در فتوشاپ دقیق برش بزنید بعد عکسهارو که برش زدید داخل 3dmax اندازه هاشونو باید یکسان کنید.واسه عکسهای بلوپرینت بهتره به این سایت مراجعه کنی:
http://www.smcars.net/forums/blueprints-archive/در ضمن برای ساخت مدل ماشین تو گوگل سرچ کنی هست.موفق باشی

سلام: ممنونم از راهنماییتون. ولی دوست عزیز دقیقا مشکل من هم همین اندازه زدن الگو هاست. البته اینم بگم که من با Maya کار می کنم نه با Max .موندم که چطور میشه اندازه ها رو یکی کرد که بشه شروع کرد.

Hamed_8

Member
شما باید با فتوشاپ اونها رو ببری و روی هم قرار بدی و سایزشون رو درست کنی بعدش ببری توی مایا

با سلام و عرض ادب:
اول که ممنون از راهنمایی همه دوستان عزیز که خیلی راهنمایی هاشون بدردم خورد و خودش حالت یه جرقه رو داشت برام.
دوم راهی رو که انجام دادم واسه هم اندازه کردن نماهای مختلف عکس ماشین رو واسه عزیزانی که ممکنه در آینده با همچین مشکلی مواجه بشن میزارم.
تمام نماهای مختلف رو با ابزار Laso توی برنامه های گرافیکی دو بعدی برش می دیم. و اگه نیاز به هم اندازه کردن داشتند از ابزار خط کش برنامه استفاده می کنیم ( عمودی و افقی) که خیلی کمک می کنه.
دست آخر هم از هر کدوم از عکسها یه خروجی مناسب با برنامه Maya می گیریم که خودم از فرمتTiff رو استفاده کردم.
و توی برنامه Maya هم در قسمت Attribute Editor نمای فعال یا همون نمایی که عکس رو به عنوان Image Plane قرار دادیم در قسمت Placement Extras دو گزینه Width و Height رو تغییر می دیم.
ولی عزیزان گزینه Center رو هم فراموش نکنید که خیلی بکار میاد. و اون اینکه برای نما های مختلف می تونید عکس وارد شده رو بصورت پشت نما دربیاریم و کار رسم منحنی ها راحت تر میشه.

امیدوارم بدردتون بخوره.
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا