اساتيد c#كمك كنين!

JavidFlasher

کاربر فعال
سلام دوستان من تا حالا C# كار نكردم تخصصم AS3هستش!يه كار ضروري واسم پيش اومد ويژوال استوديو هم در دسترسم نبود اومدم ببينم برنامه كم حجمي هست تا كدم رو تست كنم اونم پيدا نكردم خلاصه ...
PHP:
var str1 = "* * * * *";
var str2 = "*       *";
var mainstr = str1 + "\n" + str2 + "\n" + str2 + "\n" + str2 + "\n" + str1;
trace(mainstr);
اين كد رو واسه اكش اسكريپت نوشتم كه يه مربع 5*5واسم traceميكنه ميخوام اين مربع كه با "*"درست شده رو تو c#نشون بدم ! يعني بنويسه واسم تا اونجا كه اطلاع دارم عبارت\nتو c#هم جواب ميده و سطر جديد ميسازه !
دوستان لطف كنن اگه ممكنه كد كامل C#شو بنويسن واسم ممنونشون ميشم!
كامل باشه همراه با كلاسهاش و هرچي كه لازمه!

آخرین ویرایش:

the_king

مدیرکل انجمن
سلام دوستان من تا حالا C# كار نكردم تخصصم AS3هستش!يه كار ضروري واسم پيش اومد ويژوال استوديو هم در دسترسم نبود اومدم ببينم برنامه كم حجمي هست تا كدم رو تست كنم اونم پيدا نكردم خلاصه ...
PHP:
var str1 = "* * * * *";
var str2 = "*       *";
var mainstr = str1 + "\n" + str2 + "\n" + str2 + "\n" + str2 + "\n" + str1;
trace(mainstr);
اين كد رو واسه اكش اسكريپت نوشتم كه يه مربع 5*5واسم traceميكنه ميخوام اين مربع كه با "*"درست شده رو تو c#نشون بدم ! يعني بنويسه واسم تا اونجا كه اطلاع دارم عبارت\nتو c#هم جواب ميده و سطر جديد ميسازه !
دوستان لطف كنن اگه ممكنه كد كامل C#شو بنويسن واسم ممنونشون ميشم!
كامل باشه همراه با كلاسهاش و هرچي كه لازمه!

نه، n\ در #C اونطور که در PHP و ++C / C عمل می کرد نتیجه نمیده. دلیلش هم اینه که کلا توی ویندوز
انتهای سطر توسط دو کاراکتر r\ و n\ که پشت سر هم بیان مشخص میشه، یعنی r\n\ و بر خلاف
سیستم عامل هایی مثل لینوکس که فقط n\ برای مشخص کردن انتهای سطر کفایت می کنه.

#C کاراکتر n\ رو به رسمیت می شناسه اما توی متن ها باعث رفتن به سطر بعدی نمیشه.
می توانید بجای n\ از Environment.NewLine استفاده کنید که بصورت خودکار بر اساس سیستم عامل
کاراکتر های مناسب رو معین می کنه :
کد:
string str1 = "* * * * *";
string str2 = "*       *";
string br = Environment.NewLine;
string mainstr = str1 + br + str2 + br + str2 + br + str2 + br + str1;
textBox1.Text = mainstr;

مثال بالا فرض رو بر این قرار داده که برای نشون دادن مربع از یک TextBox به اسم textBox1 که قبلا روی فرم
قرار دادید استفاده می کنید.

مثال کامل ضمیمه این پست شده است.

پیوست ها

• ShowText.zip
    34.7 کیلوبایت · بازدیدها: 1

the_king

مدیرکل انجمن
یادم رفت بگم، اگه نخواهید ظاهر یک TextBox روی فرم دیده شود می توانید کادر دور TextBox را حذف کنید و
رنگ TextBox رو با رنگ زمینه فرم هماهنگ کنید تا اثری از TextBox پیدا نباشید. در کد اصلی برنامه تغییری
مشخص نیست چون این تغییرات در فرم برنامه صورت گرفته.

مثال دوم ضمیمه این پست شده است.

پیوست ها

• ShowText2.zip
    34.8 کیلوبایت · بازدیدها: 1

جدیدترین ارسال ها

بالا