اساتيد مديريت محتوا !!!! آيا اين امكان در e107وجود دارد؟

mhofayyaz

Member
دوستان دوباره با سلام !
مي خواستم بدانم كه در قسمت نظر دهي سيستم e107 آيا اين امكان وجود دارد كه دو فيليد جديد با عنوان آدرس ايميل و آدرس سايت اضافه كرد ؟ اگر امكان دارد ، آيا مي توانيد من را راهنمايي كنيد ؟
مي شود كاري كرد كه جاي عكس نويسنده در خبر ، جايي مشخص باشد و فقط ما در هنگام ارسال مطلب عكس را آپلود كنيم و عكس در جاي مشخص برود . (البته در پلاگين مديريت محتوا چنين امكاني وجود دارد ، اما من مي خواهم كه اين امكان در صفحه اول سايت و بخش خبرها انجام شود )
آيا مي شود قالب پلاگين مديريت محتوا را عوض كرد ؟ (مثلاً جاي نام نويسنده و تاريخ و ... ، همگي در زير مطلب بيايند. )

این امکان وجود داره و شما باید خودت این کار را انجام بدیی هیچ کاری نشد نداره فایل comment.php را باید باز کنی 2 فیلد اضافه کنی و جداول دیتابیس هم اضافه کنی و به هم ربط بدی !

من یادمه شما قرار بود آموزش html بزاری فکر نکنم زیاد مشکل باشه برات در برنامه نویسی هم که وارد هستی !

mhofayyaz

Member
دوست عزيز من فقط اچ تي ام ال را بلدم . الان هم دارم كلاس سي اي دبليو رو مي رم .
اين آموزشها را هم كه قولش را داده بودم ، اچ ام ال را خودم آموزش مي دهم . بقيه موارد را دوستم انجام داده است كه هر هفته اضافه مي شود . مشكل من سر ربط دادن جداول ديتا بيس و فيليد ها است .

جدیدترین ارسال ها

بالا