از Installshield كي ميدونه ؟

giahchin

Member
سلام،
من در محيط VB6 كار مي كنم . شنيدم كه در بين برنامه هاي install ساز Installshield از همه بهتره .
من هم 4 سي دي زير رو تهيه كردم :
کد:
 Installshield Developer 8.01
Installshield Professional 7.1
DemoShield 7.51 Professional
Wise install
حالا مي خوام اينها (سه مورد اول) چه فرقي با هم دارند و كدومشون بيشتر به درد من ميخوره ؟
sign1.jpg

mahdi22m

Member
سلام دوست من
ببينيد تمام اين نرم افزار ها يك كار رو انجام مي دهند آن نرم افزاري كه با شما گفتند مايكروسافت InstallSheild هست. اگه مي خواهيد واقعا براي ساخت برنامه نصبي راحت باشيد از پك NET. استفاده كنيد در اين پك شما مي توانيد برنامه هاي نصبي خود را براحتي و با سرعت بسيار زيادي و با امكانات جديدي بسازيد.
البته الان از Wise Installer هم زياد استفاده ميشه
موفق باشيد

shahrokh_xp

Active Member
و در مورد سومی باید بگم برای ساخت autorun و یا یک کاتالوگ به درد میخوره البته اینا کارایی های اصلیش هستن :wink:

shahrokh_xp

Active Member
و در مورد سومی باید بگم برای ساخت autorun و یا یک کاتالوگ به درد میخوره البته اینا کارایی های اصلیش هستن :wink:

giahchin

Member
mahdi22m گفت:
سلام دوست من
ببينيد تمام اين نرم افزار ها يك كار رو انجام مي دهند آن نرم افزاري كه با شما گفتند مايكروسافت InstallSheild هست. اگه مي خواهيد واقعا براي ساخت برنامه نصبي راحت باشيد از پك NET. استفاده كنيد در اين پك شما مي توانيد برنامه هاي نصبي خود را براحتي و با سرعت بسيار زيادي و با امكانات جديدي بسازيد.
موفق باشيد

سلام ،
آقا منظورتون از NET. چيه ؟ آيا حتماٌ بايد برنامم رو با NET. بنويسم و يا اينكه با VB6 بنويسم ولي با NET. برنامه نصبي اش رو بسازم ؟

sign2.jpg

giahchin

Member
mahdi22m گفت:
سلام دوست من
موفق باشيد

سلام ،
آقا منظورتون از NET. چيه ؟ آيا حتماٌ بايد برنامم رو با NET. بنويسم و يا اينكه با VB6 بنويسم ولي با NET. برنامه نصبي اش رو بسازم ؟

sign2.jpg

mahdi22m

Member
سلام دوست من
در مورد سوال شما. در NET. شما مي تونيد پروژه هاي متفاوتي درست كنيد از جمله VB.NET يا VC.NET و ... يكي از اين نوع پروژه ها پروژه Setup هست. شما در اين نوع پروژه حتي مي تونيد يك فايل نصبي براي وب سايت هاي خودتون بسازيد كه براي نصب وب سايت هاي خودتون از ان استفاده كنيد. در مورد اينكه نيازي هست كه خود پروژه رو هم با NET. بنويسيد يا نه؟ بايد بگم شما مي تونيد با هر نرم افزاري كه دوست دارد .App خودتون رو آماده كنيد و پروژه نصبي ان را با NET. بسازيد.
البته اگه شما VB كار هستيد به شما پيشنهاد مي كنم به VB.NET سويچ كنيد. حتي شما مي تونيد براي پروژه هاي NET. به طور خودكار چك نمودن وجود يا عدم وجود Net Frame Work. اضافه كنيد و حتي يك آدرس براي دريافت و نصب فريم ورك بدين. و ....
پس پيشهاد من اينه كه كم كم به Net. روي بياريد
موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا