tafti
Member
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز و گرامی مجید آنلاینی
دیروز تو یه سایت انگلیسی زبان بودم که صفحه تغییر ظاهر داد و پیغام مرورگر خود را به روز کنید را نشون و داد و من هم کلیک کردم و یه نرم افزار چند کیلوبایتی بود دانلود کردم و بعد از آن دیگر هیچ کدوم از مورگرهای من باز نمی شد و به جای آن یه صفحه شبیه اینترنت اکسپلورر باز میشه فکر کنم ورپن این اینترنت اکسپلورر -8 باشه![Laughing :lol: :lol:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_laugh.gif)
![Very Happy :green: :green:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_biggestgrin.gif)
هر کدوم از مرورگرها رو میزنم چه فایر فاکس ، اپرا ، سفری ، اکسپلورر صفحه ای مانند زیر رو باز می کنه و تمامی زیر منو ها هم خاموشه که تصویرش رو میزارم و آدرس سایت رو میدی مانند یکی دیگر از تصویر ها میشه
چه قدر تصویر تو تصویر شد حالا بیخیال من میذارم و هر کی می تونه من رو راهنمایی کنه تا بتون درست کنم ، الان هم با اون یکی ویندوزم اومدم بالا آخه نمیشد مجید آنلاین رو باز کرد تا این تاپیک رو بزنم و شما کمکم کنید
بازم ممنون از شما دوستان خیلی سریع کمکم کنید و بگین چیکار باید بکنم ممنون
تصویر اولی وقتی هر کدوم از مرورگرها رو باز می کنی میاد
![rose :rose: :rose:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_rose.gif)
...............................
تصویر دومی بای زمانی که لینکی رو می خوای باز کنی
.....................................
و تصویر آخر که گزینه های تمام منو ها رو که خاموش هست نشون میده
................................
منتظر جواب ها و راهنمایی های شما دوستان هستم
دیروز تو یه سایت انگلیسی زبان بودم که صفحه تغییر ظاهر داد و پیغام مرورگر خود را به روز کنید را نشون و داد و من هم کلیک کردم و یه نرم افزار چند کیلوبایتی بود دانلود کردم و بعد از آن دیگر هیچ کدوم از مورگرهای من باز نمی شد و به جای آن یه صفحه شبیه اینترنت اکسپلورر باز میشه فکر کنم ورپن این اینترنت اکسپلورر -8 باشه
![Laughing :lol: :lol:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_laugh.gif)
![Very Happy :green: :green:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_biggestgrin.gif)
هر کدوم از مرورگرها رو میزنم چه فایر فاکس ، اپرا ، سفری ، اکسپلورر صفحه ای مانند زیر رو باز می کنه و تمامی زیر منو ها هم خاموشه که تصویرش رو میزارم و آدرس سایت رو میدی مانند یکی دیگر از تصویر ها میشه
![Shocked :shock: :shock:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_shocked.gif)
بازم ممنون از شما دوستان خیلی سریع کمکم کنید و بگین چیکار باید بکنم ممنون
تصویر اولی وقتی هر کدوم از مرورگرها رو باز می کنی میاد
![cpsk0lblq6uk4sdi5i6j.gif](http://up.iranblog.com/images/cpsk0lblq6uk4sdi5i6j.gif)
...............................
تصویر دومی بای زمانی که لینکی رو می خوای باز کنی
![6imua366p58uzv0d50.gif](http://up.iranblog.com/images/6imua366p58uzv0d50.gif)
.....................................
و تصویر آخر که گزینه های تمام منو ها رو که خاموش هست نشون میده
![ldw9wdhqv8ks9hzizs0.gif](http://up.iranblog.com/images/ldw9wdhqv8ks9hzizs0.gif)
................................
منتظر جواب ها و راهنمایی های شما دوستان هستم