از کار افتادن ابزار Zoom و شرتکات ها

mohsen_da

Member
سلام واقعا کار بی نظیری هست که شما انجام میدین آقا حمید هرکسی ازین کارا نمیکنه من تازه بخش مدرسه رو دیدم واقا عالیه
من یه سوال دارم الان چند روزی هست که ابزار zoom من از کار افتاده و وقتی روی zoom کلیک میکنم به جا زربین ابزار دست میاد یا همون هند تول
یه سوال دیگه که بعضی از شرتکام کار نمیکنه مثلا B برای براش یا همون Z برای زوم و E برای پاک کن ممنون میشم راهنمایی کنید که مشکل از کجاس ممنون

.:: انتقال داده شد ::.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hamid

Well-Known Member
دوستان بخش سوالات و نظرات مدرسه گرافیکی مربوط به سوالای مدرسه هست پس برای طرح اینجور سوال ها تو این بخش سوالار مطرح کنید تا سریع تر به جواب برسید اونجا محلی برای سوال های مربوط به مدرسه و آموزش هاست

در مورد سوال شما بنظرم نرم افزارتون مشکل داره و درست کرک نیست

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
شما یکبار اینکاری که میگم رو انجام بدید ، اگر کلیدهای میانبر به حالت اول برگشت که هیچی اگر نه ، مطمئن باشید که خود نرم افزار
مشکل داشته و باید از روی یک دی وی دی جدید نصب کنید.

قبل از اجرای فتوشاپ ، کلیدهای Ctrl + Alt + Shift رو نگه دارید و بعد روی آیکن برنامه ی فتوشاپ کلیک کنید. یعنی فتوشاپ رو همراه
با نگه داشتن این 3 تا کلید اجرا کنید. در این حالت قبل از اجرای فتوشاپ از شما یه سوال میپرسه که آیا میخواید تنظیمات رو به حالت
دیفالت و اولیه برگردونید؟ شما دکمه ی Yes رو بزنید تا کلیه ی تنظیمات فتوشاپ شما ریست بشه و به حالت اولیه برگرده.

در اینحالت باید تمام کلیدهای میانبر به حالت اولیه برگردن.

جدیدترین ارسال ها

بالا