از چه سایتی میشه هاستی دانلود تهیه کنم که dns هاس این باشن؟ ns7.hostdl.com و ns8

ali abedian

Banned
سلام
من میخوام یه هاستی تهیه کنم تا فایلهای مربوط به قالبهای وبلاگ رو روی اون قرار بدم به طو ری که هیچ وقت آفلاین نشه .. و مشکلی برای کاربرانی که از قالبهای وبلاگ من استفاده میکنن پیش نیاد...

چند سوال در این رابطه برام وجود داره :

1. شما چه هاستی رو پیشنهاد میدید؟

2. چطور میتونم با تهیه ی هر هاستی، کل هاست رو کش کنم به طوری که وقتی در برخی موارد هاست آفلاین شد، از روی سرور کش اطلاعات مورد نیاز قالبهای وبلاگ کاربران لود بشه؟؟؟

3. سایتهایی مثل انجمن وبی ایران یا سایت 1abzar.com و یا سایت blogskin.ir دی ان اس های سایتشون روی این ns7.hostdl.com , این ns8.hostdl.com تنظیم شده و به نظر میاد سرورهای خوبی رو انتخاب کرده باشن چون سایتهای مهمی رو دارن مدیریت میکنن ..میخوام بدونم کدوم سایت ایرانی هست که این هاست رو ارائه میده که روی این دی ان اسها تنظیم شده

کلاً مشکل منو فهمیدید دیگه؟!!!
ممنون میشم درست و واضح راهنمایی بفرمایید
منتظرم
یا علی

vahab00

Member
سلام دوست من
هاست دي ال هم كه اين اواخر متاسفانه هك شد
بنظرم بهترين گزينه براي خوب بودن هاسيتيگ نظرات كاربرانشه
از هر جا كه قراره هاست بكيري از كاربرانش بپرس چطوره ؟
به شخصه شركت ميزبان سايت mizbansite.com رو پيشنهاد ميدم
مديريت بسيار قدرتمند و سرورهاي خيلي قوي
يا حق

nimafire

find / -name Support > u
سلام
دوست عزیز دی ان اس دلیلل بر اینکه سروی سهای خوبی ارایه میکنند نیست
شرکت هاست دی ال متاسفانه سرویس دهی نخواهند داشت.البته سرویس های حرفه ای ارایه میکردند و مشتریان پرمصرف از حمله سایت های موزیک زیادی داشتند
شما هر جا که مشتریان ان نظرات مثبتی به شما ارایه کنند میتوانید میزبانی شوید
تعداد سروی سدهنده های میزبانی وب بسیار زیاد است.
هاست ایران دلیل بر بهترین نیست
قیمت بالا دلیل بر باکیفیت بودن نیست.
سعی کنید از شرکت های معتبر خرید کنید

مم من میتونم برای شما سرویس هاست از خارج ایران برای شما تهیه کنم که یفیت بسیار عالی دارد.
مشتریان میزبانی وب را سریعا به این سروی سها منتقل میکنیم زیرا کیفیتی بسیار بالا دارند و مشکلات فنی که در ایران ایجاد میشود را ندارند

ali abedian

Banned
جواب سوال منو بدید!!
این دی ان اس هایی که گفتم مربوط به کدوم شرکت ایرانی میزبانی هاست هست؟؟!!!!

دوست عزیز هاست دی ال از دیتاسنتر Yesup سرور میگرفت . شما اگر مستقیم با این دیتاسنتر کار کنید کیفیت بهتر از هاست دی ال میشه هیچ تمامی منابع هم در اختیار خودتون هست
پورت ها و هارد های این دیتاسنتر فوق العاده قوی و خوب است

جدیدترین ارسال ها

بالا