از هرچه بگذریم سخن پول خوشتر است..!!

neolone

Member
سلام بچه ها
میخواستم ازتون راجع به یه موضوع مهم نظرخواهی کنم.
من چند روز پیش از طرف یه دانشگاه پولدار (به دلایل امنیتی نمی گم کدوم دانشگاه!) بهم پیشنهاد ساخت یه مالتی مدیای کلاس A که توش از سیر تا پیاز دانشگاهو با طراحی حرفه ای ریخته باشن رو داریه به طوری که هرکی می بینه کفش ببره (اول جمله کجا بود؟) داده شده.:D
می خواستم ببینم به نظر شما برای یه همچین کاری که به نظر خودم حد اقل دو ماه وقت می بره چقد قیمت بدم؟
خواهشا کمک کنید. شنبه باید خبر بدم.:razz:

mohammadfard

کاربر فعال
با سلام خدمت شما دوست عزیز
در مورد سوالی که مطرح کردید باید بگم هیچ کسی با این اطلاعاتی که شما دادید نمی تونه قیمته دقیقی به شما بده
شما باید از کارهایی که قرار انجام بدید و در سی دی مالتی مدیاتون قرار بدین یک document تهیه کنید و با توجه به حجم و همچنین کیفیت یک زمان و یک قیمت معقول رو ارائه کنید
این رو گفتم تا عجولانه تصمیم نگیری چون اگه واقعا هیچ برنامه ریزی نداشته باشه و همه چیز روشن نشده باشه خدای نکرده در اواسط پروژه به مشکل بر می خوری
موفق و پیروز باشید

YTERROR

Active Member
:eek: اول ببینه لقمه اندازه دهنت هست بعد کار رو قبول کن

کار خیلی زیاده وی لقمه اندازه دهن خود فرد برداشتن هنره که آخرش به ثمر بشینه نه این که مثل افراد خیلی زیادی زیر یک کار می مونن و اعتبار طراح هی مستقل رو می برن

این و گفتم چون وقتی یکی نمی دونه یک کارش به این شکل چقدر از نظر خودش ارزش داره = با این که تا حالا همچین کاری رو انجام نداده و یک جایی مثل محیط دانشگاه که منتقد زیاد داره و باید کیفیت کار بالا باشه کار رو چند برابر سخت می کنه

ولی همچین چیزی از نظر من 1 میلیون تا 1 میلیون پونثد بعنوان یک طراح می تونی بگیری

موفق و پیروز باشید

neolone

Member
سلام
چه گوارا
دوست دارم چه گوارا صدات کنم. موردی که نداره؟
خوب البته من از این کارا بازم کردم. مثلا همین پارسال عین این کارو برای دانشگاه آزاد مراغه (من کجا اونجا کجا) انجام دادم. الانم دارم واسه دانشگاه شیراز می زنم. البته این بار تنها نیستم. 1میلیون هم نگرفتم. گفتیم کار قویه مایه همک زیاد می خواد .8 برای یک ماه کار سه نفره. شاید زیاد به نظر بیاد ولی به نظر خودم اصلا نمی ارزه. به خاطر همین برای کار جدید اومدم نظر خواهی تا هم قیمت کم نگم هم مشتری نپره. علی الحساب برای این یکی گفتیم 5 تومن. تا چه شود.
مرسی

جدیدترین ارسال ها

بالا