از دوستان کسی هست که بتونه طراحی اسکریپت خرید آنلاین رو آموزش بده؟

phpweb

Active Member
از دوستان کسی هست که بتونه طراحی اسکریپت خرید آنلاین (بانکهای عضو شتاب، پی پال و . . .) رو آموزش بده؟

king_net

Member
شما برای پرداخت آنلاین می تونید از سایت های مانند زرین پال حساب بگیرید و از درگاه زرین پال استفاده کنید.
جستجو کنید تو گوگل پیدا می کنید.

phpweb

Active Member
شما برای پرداخت آنلاین می تونید از سایت های مانند زرین پال حساب بگیرید و از درگاه زرین پال استفاده کنید.
جستجو کنید تو گوگل پیدا می کنید.

من سایت رو برای خودم نمی خوام، من می خوام سایت رو برای مشتری طراحی کنم و امکان داره مشتری راضی به این کار نباشه.

Masoud1365

مدیر انجمن
برای بانکهای عضو شتاب که کلاسش هست ! برای paypal و اینا قبلا که میخواستم یه سیستم بنویسم وب سرویس نمیداد ! الان نمیدونم چطوریه !

phpweb

Active Member
برای بانکهای عضو شتاب که کلاسش هست ! برای paypal و اینا قبلا که میخواستم یه سیستم بنویسم وب سرویس نمیداد ! الان نمیدونم چطوریه !

اگه امکانش هست یه کلاس تست شده بهم معرفی کنید.

اگه لینکش رو دارید، لینک رو برام ارسال کنید یا اگه براتون مقدور هست، کلاس رو برام آپلود کنید.

Masoud1365

مدیر انجمن
کلاس پرداخت آملاین بانک سامان رو داشتم، دنبال کلاس پرداخت آنلاین بقیه بانکها می گردم.

تقریبا بقیه بانکها هم همینجور هست ! شما باید بقیه داکیومن ها رو بگیرید معمولا نمونه کدها رو هم براتون میزاند فقط یکمی باید تغییرات داخلش انجام بدید.

جدیدترین ارسال ها

بالا