از دست اين bb اقا مجيد

sambol

Active Member
اقا مجيد اين bb مثلا ورژن جديد ما رو خفه كرد پر از اشكاله صد رحمت به اون قبلي كه خودتون درست كرده بودين ادم مي خواد اين رو نصب كنه بايد يه بسته قرص استامينيفون هم پشت بندش بخوره وقتي نصب مي كني اين چند تا كد بالاش مياد كه رو كامپيوترم تو لوكال هاست نمياد
کد:
  Warning: fopen(data.php): failed to open stream: Permission denied in /home/badgirne/public_html/test1/includes/page_header.php on line 68

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/badgirne/public_html/test1/includes/page_header.php on line 71

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/badgirne/public_html/test1/includes/page_header.php on line 72
بعدش وارد شدن به قسمت مديريت كه بماند دردسر داره كه بازم تو لوكال هاست درست بود
بعد كه وارد مي شي قسمت سمت چپ منوي مدير كه سفيده اوپشن هيچي نداره كه اين بازم تو لوكال هاست درست بود. :cry: :lol:
بعد قسمت ارسال مطلب جديد كه توش يه چيزاي بيخودي مي نويسه خود به خود 8O :evil:
فكر كنم بچه ها وقتي اين رو فارسي كردن فقط رو لوكال هاست تست كردن :idea: :?:
حالا شما يه پيگيري بكن :arrow: :wink:

بابا راست ميگه

آقا ما خودمون رو كشتيم ولي نصب نشد هر باري يه جاييش مي لنگيد
بايد يه بسته قرص استامينيفون هم پشت بندش بخوره وقتي نصب مي كني
بابا استامينوفون كه سهله مرفين هم تاثير نداره جان من اقا مجيد اينو پيگيري كن يا مال شما يه جاييش ملنگه يا ما
-----------
از قرار معلوم شما چون همون مشكلايي كه آقا sambol گل گلاب داره ما هم داريم چيكار كنيم :cry:

Shakil O'nill

New Member
دوستان عزيز آقاي سمبل و بادگيرداتكام
اين مشكل را ديروز من به اطلاع رساندم ولي چون جوابي دريافت نكردم مجبور به بازبيني كد برنامه در خط هايي كه پيام خطا وجود دارد شدم و به راه حل هايي نيز رسيدم .

مي توانيد از طريق لينك زير راه حل هاي پيشنهادي را ببينيد:

پيام خطا

در انتها نيز تقاضايي داشتم كه ظاهرا به مذاق جناب ied خوش نيامد و جوابي بيربط به موضوع ارائه فرمودند.

kami_mz

Well-Known Member
آقا والله بالله براي بار صدمه كه دارم ميگم. خواهشا فعلا از اين نسخه دوم farsiphpbb استفاده نكنيد. لينك فايل زبانو قبلا چند جا ديگه دادم.

sambol

Active Member
اقا كامي براي جواب دسدت درد نكنه پيغام خطاها با اون لينك از بين رفت اصلا ماله ما فايل data.phpنداشت ولي كنترل پنل هنوز مشكل داره

kami_mz

Well-Known Member
بازم ميگم كه از اين نسخه استفاده نكنيد. خود phpbb رو از سايت اصليش بگيريد با اونايي كه آدرس دادم فارسيش كنيد.

ied

Member
درسته ولي اين مشكل نداره من سر حرفم هستم ولي واسه روي گل شما اوكي

sambol

Active Member
ما به حرف اقا كامي گش كرديم بي خيال اين نسخه شديم البته فعلا تا برو بچ مشكلش رو بر طرف كنن.

جدیدترین ارسال ها

بالا