از دست اين فيلتر ها كلافه شدم << كمك >>

آقا يه راهي بگين از دست اين فيلتر ها راحت بشيم همه جور فيلتر شكن رو امتحان كردم فايده نداره كمك كنيد . :(

ara

Member
ما كه هر چي با اين toolbar ور رفتيم نتونستيم يه سايت رو هم باز كنيم

eqbal

Member
احتمالا مشكل از جانب شماست. من همين الان دوباره تست كردم خوب كار ميكنه ! دوستاني هم كه دانلود كردند كاملا راضيند. شما دوباره امتحان كنيد وآدرس اصلي سايتو وارد كنيد

Amir1852

New Member
نرم افزار OnSpeed به راحتي ميتونه فيلتر را رد كنه ...سرعت بارگذاري صفحه ها را هم با پايين آوردن كيفيت عكس ميبره بالا كه البته قابل تنظيمه...
ftp://ftp.download.com/pub/ppd/10293067-10293068/onspeed_7daytrial.exe
اين هم كركش :
http://crackdb.com/get.php?id=17392
فقط اگه نصبش کردید بگید کار میکنه یا نه...حتمآ کرکش را هم کپی کنید ...من خودم بیشتر از دو هفته است که دارم ازش استفاده میکنم خیلی راحت فیلتر را رد میکنه

eqbal

Member
نرم افزار onspeed روي همه pc ها جواب نداده مي تونيد توي انجمن هاي مختلف اين موضوعو بررسي كنيد . ميبينيد كه خيلي ها به مشكل برخوردن با اين نرم افزار(onspeed(

amir600

Active Member
عزيز دل برادر اون تولبار رو بندازيد تو سطل آشغال!
انقد هم تو اين انجمن ها تبليغ نكنيد چون اين تولبار هيچ كمكي به عبور از پروكسي نمي كنه!
اين http://eqbal.t35.com/resultpage.php?url=uggc://jjj.wrrtne.pbz&flags=01111 هم كار نمي كنه!(چون خود تولبارشم كار نميكنه!)

*محض اطلاع هم عرض كنم كه مشكي از جانب ما نيست!

eqbal

Member
معلوم نيست كه شما از كدوم ***** كارت گرفتين كه هيچ سايتي رو بلا نمياره .عزيز دل برادر هم خودتي! در ضمن اين سايت بالا مياد *********

دوست عزیز لطفا از کلمات توهین آمیز استفاده نکنید .

ممنونم .

پیمان

Alioffline

Member
خواهشن يه چيز بگين كه مورد قبول همه باشه
يه ژروكسي توپ بايد همه بگرديم و پيدا كنيم ديگه دارن زيادي فيلتر ميكنند

amir600

Active Member
eqbal گفت:
معلوم نيست كه شما از كدوم ***** كارت گرفتين كه هيچ سايتي رو بلا نمياره .عزيز دل برادر هم خودتي! در ضمن اين سايت بالا مياد ********
دوست عزيز احترام خودت رو نگه دار!
اين مشكل هم فقط مشكل من نيست پس مطمءن باش مشكل از تولبار شماست...
به جاي اينكه از كوره در بري و به من بپري بهتره به فكر درست كرد تولبارت باشي...

Peyman-Pop

Active Member
دوست عزیز eqbal لطفا احترام باقی‌ کاربران رو حفظ کنید .

ممنونم .

پیمان

Alioffline

Member
ما يه تا توژش رو مي خواهيم من دارم اما در هاردم است چطوري به اشتراك بذارم

جدیدترین ارسال ها

بالا