از بین رفتن گزینه های hibernate

Alireza MH

Member
سلام

یه مدتی هست که تمامه گزینه های مربوط به hibernate غیب شده و انگار از اول همچین چیزی اصلا وجود نداشته! درصورتی که تا یک ماه پیش دئما ازش استفاده میکردم. اگه دوستان راهی میدونید که بدون ریکاوری درست میشه ممنون میشم راهنماییم کنید .

ویندوز Vista
Hp Pavilion DV 6500

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
سلام دوست عزیز
امکان داره Hibernate در کامپیوتر شما غیر فعال شده باشه .
برای فعال کردنش باید به مسیر زیر برین :
Control Panel>>Power Options
بعد تب Hibernate رو انتخاب کنید و کنار Enable Hibernation رو تیک بزنید .
حالا می تونید با زدن Alt + F4 و نگاه داشتن Shift گزینه Hibernate رو در بخش Turn off computer ببینید .
امیدوارم کمکی کرده باشم .

Alireza MH

Member
ممنون دوست عزیز ولی کماکان هیچ جایی گزینه ای که بهHibernate مربوط باشه پیدا نمیکنم.!!!:shock:
راستش رو سیستمم کلی نرم افزار و اطلاعاته پراکنده دارم که مصیبته یه ویندوزه جدید بزنم. تازه اگه از خیر آپدیت ها هم بتونم بگذرم!

باز هم ممنون که وقت گذاشتین:rose:

E-Boy

سلام دوست عزیز .
من که راه دیگه ای به ذهنم نمی رسه .
اما اگر خواستید سیستم عامل رو عوض کنید از روش ریکاوری استفاده کنید تا اطلاعاتتون پاک نشه و فقط اطلاعات فولدر ویندوز از اول نوشته شه .
موفق باشید .

ahhp

Member
سلام من هم یه بار همچین مشگلی برام بوجود اومد.
در واقع چون کارت گرافیک نصب نشده بود ، اصلا چیزی بنام StandBy وجود نداشت تا با شیفت به hibernate تبدیل بشه.
وقتی موس روی Stand By میره اگه رنگش کمی تغییر نکنه یعنی نصب نیست!
من که نصب کردم hibernate ظاهر شد.!!!
موفق باشی

Alireza MH

Member
ممنون دوستان
دو روز پیش ریکاورش کردم درست شد ولی......

آقا سه نصفه شب دیدم لپتاپه وسطه اتاق بدونه اینکه به تلفن یا شبکه ... خلاصه به برق هم نبود ، واسه خودش روشنه!!!:-<

E-Boy

سلام دوست عزیز .
وقتی کامپیوتر رو هایبرنیت می کنید تا هنگامی که برق کامپیوتر قطع نشده اگر یکی از دکمه های کیبورد یا دکمه های جانبی فشرده بشه کامپیوتر دوباره روشن میشه .
به احتمال زیاد یکی از دکمه های لپتاپ شما هم این اتفاق براش افتاده .
موفق باشید .

Alireza MH

Member
سلام

ولی فکر میکنم شما هایبرنیت رو با Sleep اشتباه گرفتید. در حالت هابرنیت سیستم کاملا خاموش هست فقط قبل از Shut Down ، اطلاعاته Ram در جایی از هارد ذخیره میشه تا بعد از استارت دوباره استفاده بشه.

E-Boy

سلام

ولی فکر میکنم شما هایبرنیت رو با sleep اشتباه گرفتید. در حالت هابرنیت سیستم کاملا خاموش هست فقط قبل از shut down ، اطلاعاته ram در جایی از هارد ذخیره میشه تا بعد از استارت دوباره استفاده بشه.
سلام دوست عزیز .
شما می تونید کامپیوترتون رو هایبرنیت کنید اما برق کامپیوتر رو قطع نکنید .
در این صورت اگر یکی از کلید های کیبورد رو فشار بدین کامپیوتر از حالت هایبرنیت در می یاد و دوباره روشن میشه به طور کلی میشه گفت دکمه های کیبورد مانند دکمه پاور کیس عمل می کنند .
شما می تونید خودتون این رو امتحان کنید .
اما باید بگم که درباره لپتاپ من تا حالا این رو امتحان نکردم اما برای کامپیوتر معمولی این چیزی که گفتم امکان پذیره و به کلی با استندبای فرق داره .
اما اگر برق کامپیوتر رو قطع کنید و دوباره اون رو به برق وصل کنید در این حالت دیگه کیبورد جواب نمیده و باید از دکمه پاور استفاده کنید .
موفق باشید .

جدیدترین ارسال ها

بالا