CG_Master
کاربر متخصص انیمیشن
سلام دوستان
من یه صحنه دارم که توی اون یه آبجکتی حرکت میکنه و اون آبجکت هم مودیفایر Vray Displacement داره
از IR , LC استفاده میکنم...
کارایی که کردم تا این پرش لعنتی از بین بره این ها بوده...
1 : تنظیمات جی آی و لایت کش رو خیلی بالا بردم و انواع پریست ها رو هم تست کردم اما درست نشد
2:سابدیواید مویدفایر دیسپلیسمنت رو بالا بردم و از هر دو نو 2D , 3D استفاده کردم اما درست نشد
3:image sampler رو تغییر دادم و هر کدوم رو هم به حداقل نویزدهی رسوندم و نرمال ترشولد رو هم on کردم اما درست نشد
4:نوع دوربین ور ری رو به هر سه حالت ممکن تغییر دادم اما درست نشد
5:جی آی و لایت کش رو سیو کردم و دوباره بازخونی کردم اما درست نشد
6:scale کارم رو تغییر دادم اما درست نشد
7: از متریال displacement هم استفاده کردم که خیلی داغون تر میکنه کارو و بیخیالش شدم
8:چند تا کار دیگه کردم اما درست نشد
9: در نهایت چند با سرم رو زدم به دیوار اما درست نشد
من نمیدونم این چش شده... ینی وی ری نمیتونه یه انمیشین رندر کنه...
اینم بگم که فقط اون آبجکتی که مودیفایر دیسپلیسمنت داره این جوری flicker یا همون پرش داره
بچه ها من امیدم به شماست...
یا علی
من یه صحنه دارم که توی اون یه آبجکتی حرکت میکنه و اون آبجکت هم مودیفایر Vray Displacement داره
از IR , LC استفاده میکنم...
کارایی که کردم تا این پرش لعنتی از بین بره این ها بوده...
1 : تنظیمات جی آی و لایت کش رو خیلی بالا بردم و انواع پریست ها رو هم تست کردم اما درست نشد
2:سابدیواید مویدفایر دیسپلیسمنت رو بالا بردم و از هر دو نو 2D , 3D استفاده کردم اما درست نشد
3:image sampler رو تغییر دادم و هر کدوم رو هم به حداقل نویزدهی رسوندم و نرمال ترشولد رو هم on کردم اما درست نشد
4:نوع دوربین ور ری رو به هر سه حالت ممکن تغییر دادم اما درست نشد
5:جی آی و لایت کش رو سیو کردم و دوباره بازخونی کردم اما درست نشد
6:scale کارم رو تغییر دادم اما درست نشد
7: از متریال displacement هم استفاده کردم که خیلی داغون تر میکنه کارو و بیخیالش شدم
8:چند تا کار دیگه کردم اما درست نشد
9: در نهایت چند با سرم رو زدم به دیوار اما درست نشد

من نمیدونم این چش شده... ینی وی ری نمیتونه یه انمیشین رندر کنه...

اینم بگم که فقط اون آبجکتی که مودیفایر دیسپلیسمنت داره این جوری flicker یا همون پرش داره
بچه ها من امیدم به شماست...

یا علی