از انی قالب میشه تو انی نسخه استفاده کرد؟

از این قالب میشه تو این نسخه استفاده کرد؟

این نسخه از جوملای من هست که فارسیه.
Joomla! 1.5.13 Stable
من این قالب رو دانلود کردم.
دریافت قالب:
http://www.joomlashine.com/free-downloads/jsn_epic_free_2.0_unzip.me.first.zip
ولی وقتی از مدیریت قالب تنظیمش می کنم قالبم خراب میشه اگه میشه کمک کنید!:sad:
اینم یه نمونه سایت که از این قالب استفاده کرده !
http://www.newstyle.ir

آخرین ویرایش:

Mr.Steres

Active Member
اگر قالب برای سری 1.5.0 باشه به همه نسخه های این سری ست هست ولی اگر برای 1.0 باشه نمی شه روی این نسخه استفاده کرد ... اگرهم به هم ریخته احتمالا به خاطر استاندارد نبودن قالب هست

اگر قالب برای سری 1.5.0 باشه به همه نسخه های این سری ست هست ولی اگر برای 1.0 باشه نمی شه روی این نسخه استفاده کرد ... اگرهم به هم ریخته احتمالا به خاطر استاندارد نبودن قالب هست
وقتی وارد مدیریت قالب میشم در قسمت نسخه نوشته 2.0 یعنی مربوط به نسخه ی 2 جوملا میشه؟
اگه برای نسخه 2 هستش نمیشه کاریش کرد!
در ضمن اگه لطف کنید خودتون فایلش رو دانلود کنید ببیینید بد نیست یه readme هم داره:sad:

afkhami

Member
آقا من این استایل رو دانلود کردم و استفاده کردم هیچ گونه ایرادی ندیدم . ولی در مورد شما فکر کنم یکی یکی ماژول هایی که دارید در تگ های مربوطه قرار دهید و خیلی ساده میبینی هیچ نقصی در این قالب وجود ندارد اتفاقاً من خیلی از این قالب خوشم آمده و در آینده از آن استفاده می کنم چون خیلی بی نقص و کامل است. متشکرم.

آقا من این استایل رو دانلود کردم و استفاده کردم هیچ گونه ایرادی ندیدم . ولی در مورد شما فکر کنم یکی یکی ماژول هایی که دارید در تگ های مربوطه قرار دهید و خیلی ساده میبینی هیچ نقصی در این قالب وجود ندارد اتفاقاً من خیلی از این قالب خوشم آمده و در آینده از آن استفاده می کنم چون خیلی بی نقص و کامل است. متشکرم.
آخه مشکل اینجاست که من این کاری که گفتین مازول ها رو تو تگ ها بریزم بلد نیستم!:mad:

amir_drw

Member
من تو اين سايتي كه دوستمون بعنوان نمونه گذاشته دو تا ايراد ديدم اول اينكه در منوي اصلي زير منوها ازراست به چپ باز نميشن و از چپ به راست باز ميشن بعدش هم زير منو هاي داخلي زير منو چند وجب اون ورتر سمت چپ باز ميشن كه خيلي بده به نظر من البته اين مشكل رو ما هم در فارسي سازي منوها داشتيم براي همين سعي ميكنم از منوهاي افقي كه داراي زير منوهاي زياد هست استفاده نكنم يا اگه مجبور به استفاده بودم بهش زير منو ندم و بجاش از منوهاي عمودي استفاده كنم . دومين ايراد اينه كه جاي بالت ها در تيتر ماژول ها زير نوشته تيتر رفته كه زيبا نيست ولي در كل قالب خوبيه
موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا