ارور 1172

سلام دوستان لطفاً این مشکل منو حل کنید. وقتی من کلاس Tlftextfield را ایمپورت میکنم این ارور را میده.
definition fl.text.Tlftextfield could not be found.
من قبلاً هم با این کلاس مشکل داشتم و با راهنمایی دوستان حل کردم ولی ایندفعه با اون روشها درست نمیشه. چرا این کلاس را نمیشه وارد کنم. چطور میتونم به برنامه فلشم این کلاس را معرفی کنم...

triton

کاربر فعال
برای وارد کردن این فایل باید در مسیر نصب flash pro به مسیر زیر بری:
Common/Configuration/ActionScript 3.0/libs

و در اینجا به دنبال tlfRuntime.swc بگردی و اون را وارد کنی که البته باید فلش نسخه های قدیمی را داشته باشی که اون را ساپورت می کنند ...

ولی همون طور که در روز های اول آمدن TLF گفتم استفاده از اون پر از دردسر و من همون ابتدا استفاده ازش را فراموش کردم و در نهایت هم دیدیم که خود Adobe هم به همین نتیجه رسید. پس هر کس که از TLF می خواهد استفاده کند باید زحمت ها و اعصاب خوردی های اون را هم باید تحمل کند.

پیشنهاد جایگزین شما برایش چیه. فارسی استايل این کار را خوب انجام میده. اخه استفاده از فارسی استايل راحت نیست. یا من خوب باهاش ور نرفتم!

triton

کاربر فعال
من خودم از Flex بیشتر استفاده می کنم و Flash pro را بیشتر زمانی باز می کنم که کسی چیزی می پرسه یا نمونه فایلی پیوست کرده، و خوشبختانه Flex از فارسی به خوبی حمایت می کنه. در Flash pro هم من همیشه از کلاس ها و پلاگین فارسی استايل استفاده می کردم که اصلا موضوع پیچیده و سختی نیست و با چند دقیقه تمرین روی اون تسلت پیدا می کنی.

جدیدترین ارسال ها

بالا