.:. soroosh .:.
Active Member
سلام به همگی .
چند تا رندر گرفتم با مایا و فایلهای نهایی را با فرمت tiff ذخیره کردم.
سایزشون هم 8000x5000 پیکسل هستن تقریبا اما حجمشون کمه چون فضا اکثرا خالیه . مثلا حدود ۱۵ مگ.
حالا این و که با فوتوشاپ میخوام باز کنم که با چند تا عکس دیگه ترکیبش کنم بهم این ارور را میده :
Could not complete your request because there is not enough memory (RAM).
به نظرتون مشکل از کجاست و چطوری میتونم این مشکل را حل کنم ؟!!
سیستم هم ۸ گیگ رم داره و هارد هم بیشتر از ۴۰۰ گیگ خالی داره.
تو فوتوشاپ هم رم را گذاشتم تا آخرش استفاده کنه ( هر چند تو فوتوشاپ هم نهایت رم را 3222 مگ شناخته !!! )
هم فوتوشاپ ۳۲ بیت و هم ۶۴ بیت . CS4
اسکرچ دیسک را هم گذاشتم رو تمام هاردم .
ضمنا از سالم بودن فایلها مطمئن هستم چون یه دونه نیستن و فقط هم مشکل برای امروز نیست چند روز پیش هم دقیقا با فایلهای رندر اون روز همین مشکل را داشتم ... فقط شانس آورده بودم اون روز با فرمت png هم خروجی گرفتم اما امروز فقط tiff گرفتم و نمیتونم دیگه دوباره وقت بزارم برای رندر .
ممنون میشم دوستان اگه بتونن راهنمایی کنن .
پیشاپیش تشکر
چند تا رندر گرفتم با مایا و فایلهای نهایی را با فرمت tiff ذخیره کردم.
سایزشون هم 8000x5000 پیکسل هستن تقریبا اما حجمشون کمه چون فضا اکثرا خالیه . مثلا حدود ۱۵ مگ.
حالا این و که با فوتوشاپ میخوام باز کنم که با چند تا عکس دیگه ترکیبش کنم بهم این ارور را میده :
Could not complete your request because there is not enough memory (RAM).
به نظرتون مشکل از کجاست و چطوری میتونم این مشکل را حل کنم ؟!!
سیستم هم ۸ گیگ رم داره و هارد هم بیشتر از ۴۰۰ گیگ خالی داره.
تو فوتوشاپ هم رم را گذاشتم تا آخرش استفاده کنه ( هر چند تو فوتوشاپ هم نهایت رم را 3222 مگ شناخته !!! )
هم فوتوشاپ ۳۲ بیت و هم ۶۴ بیت . CS4
اسکرچ دیسک را هم گذاشتم رو تمام هاردم .
ضمنا از سالم بودن فایلها مطمئن هستم چون یه دونه نیستن و فقط هم مشکل برای امروز نیست چند روز پیش هم دقیقا با فایلهای رندر اون روز همین مشکل را داشتم ... فقط شانس آورده بودم اون روز با فرمت png هم خروجی گرفتم اما امروز فقط tiff گرفتم و نمیتونم دیگه دوباره وقت بزارم برای رندر .
ممنون میشم دوستان اگه بتونن راهنمایی کنن .
پیشاپیش تشکر