Error: *Fatal* (mental ray) : mental ray encountered a fatal error. The system may have become unstable. Please save the scene and exit Maya. //
سلامسلام
این ارور معروف مایا هست موقع رندر........ باید batch render کنی
یه راهشم این هست که صبر کنی کرک فیکسش بیاد چون نسخه دزدی یه! (از 2011 به بعد اینطوری میشه)
یه راهی دیگه ای هم اینکه نسخه 2010 مایا رو بگیری ،که بدون مشکل هست تو اون رندر کن
یه راه دیگه ای هم که من کردم این بود که سه تا فایل script رندر که خطا میدادن و از نسخه 2008 آوردم کپی کرد جای نسخه 2012 (اون اوایل) فورا خوب شد و بدون ایراد رندر میکرد اما فقط تا زمانی که مایا بسته نمی شد !!
شیو کلا مشکل داره سخته کا کردن باهاش من شیو رو با آرنولد میگیرم. دوست من منتال رو بنداز تو سطل بازیافت برو سمته آرنولد که بعد از رندر من به گفته حرفه ای ها بهترین موتور رندر هست. البته نه برای مقاصد بازی سازی بلکه انیمیشن و vfx
اقعا هم همین طوره . من وی ری و مکسول کار کردم ولی یه ساعت باید بشینی یه فریم رندر بشه ، نشه ، معلوم نیست آخرش چی میشه . دوست عزیز لینک دانلود آرنولد رو داری ؟ مایا 2013 .... متشکر
دوست عزیز سلام . ممنون از لینکت . دان کردم ولی هر کاری میکنم لایسنس نمیشه . میشه بگی بعد از نصب MtoA-0.24.0-win64-2013.exe چه مراحلی رو باید طی کنم ؟تو cgpeers.com هست تو پست من تو cgpersia.com هم هست اگه نشد بگو برات آپلود میکنم
downloadمشاهده پیوست 100421
davoodice عزیز ... من توو یه تاپیک دیگه که پاسخ کامل از خودت بود و نصب آرنولد رو توضیح دادی به جوابم رسیدم و یه بار رندر گرفتم از پروژه م * ولی از اون به بعد هر چی میگرم صفحه سیاه رندر میشه . چرا اینطوره ؟تو cgpeers.com هست تو پست من تو cgpersia.com هم هست اگه نشد بگو برات آپلود میکنم
downloadمشاهده پیوست 100421
davoodice عزیز ... من توو یه تاپیک دیگه که پاسخ کامل از خودت بود و نصب آرنولد رو توضیح دادی به جوابم رسیدم و یه بار رندر گرفتم از پروژه م * ولی از اون به بعد هر چی میگرم صفحه سیاه رندر میشه . چرا اینطوره ؟
عزیز ایمیلی برای من از جانب شما نیومده. davood.taba آتساین gmail دات کام ایمیله منه