ارور در منتال ری

bestbax26

Member
سلام به اساتید
این ارور چیه ؟
Error: *Fatal* (mental ray) : mental ray encountered a fatal error. The system may have become unstable. Please save the scene and exit Maya. //
eror.jpg

Hes25

Active Member
سلام
این ارور معروف مایا هست موقع رندر........ باید batch render کنی

یه راهشم این هست که صبر کنی کرک فیکسش بیاد چون نسخه دزدی یه! (از 2011 به بعد اینطوری میشه)
یه راهی دیگه ای هم اینکه نسخه 2010 مایا رو بگیری ،که بدون مشکل هست تو اون رندر کن
یه راه دیگه ای هم که من کردم این بود که سه تا فایل script رندر که خطا میدادن و از نسخه 2008 آوردم کپی کرد جای نسخه 2012 (اون اوایل) فورا خوب شد و بدون ایراد رندر میکرد اما فقط تا زمانی که مایا بسته نمی شد !!

davoodice

Well-Known Member
Error: *Fatal* (mental ray) : mental ray encountered a fatal error. The system may have become unstable. Please save the scene and exit Maya. //

این ارور چیز خاصی نیست در بچ رندر هم این ارور وجود نداره. فقط موقع کار کردن بعضی مواقع به وجود میاد. که با ری استارت کردن ما

bestbax26

Member
سلام
این ارور معروف مایا هست موقع رندر........ باید batch render کنی

یه راهشم این هست که صبر کنی کرک فیکسش بیاد چون نسخه دزدی یه! (از 2011 به بعد اینطوری میشه)
یه راهی دیگه ای هم اینکه نسخه 2010 مایا رو بگیری ،که بدون مشکل هست تو اون رندر کن
یه راه دیگه ای هم که من کردم این بود که سه تا فایل script رندر که خطا میدادن و از نسخه 2008 آوردم کپی کرد جای نسخه 2012 (اون اوایل) فورا خوب شد و بدون ایراد رندر میکرد اما فقط تا زمانی که مایا بسته نمی شد !!
سلام
ممنون از پاسخ ... ولی بچ رندر هم نمیگیره ... آیا منتال ری با shave and hair مشکل داره ؟

davoodice

Well-Known Member
شیو کلا مشکل داره سخته کا کردن باهاش من شیو رو با آرنولد میگیرم. دوست من منتال رو بنداز تو سطل بازیافت برو سمته آرنولد که بعد از رندر من به گفته حرفه ای ها بهترین موتور رندر هست. البته نه برای مقاصد بازی سازی بلکه انیمیشن و vfx

bestbax26

Member
شیو کلا مشکل داره سخته کا کردن باهاش من شیو رو با آرنولد میگیرم. دوست من منتال رو بنداز تو سطل بازیافت برو سمته آرنولد که بعد از رندر من به گفته حرفه ای ها بهترین موتور رندر هست. البته نه برای مقاصد بازی سازی بلکه انیمیشن و vfx

واقعا هم همین طوره . من وی ری و مکسول کار کردم ولی یه ساعت باید بشینی یه فریم رندر بشه ، نشه ، معلوم نیست آخرش چی میشه . دوست عزیز لینک دانلود آرنولد رو داری ؟ مایا 2013 .... متشکر

davoodice

Well-Known Member
اقعا هم همین طوره . من وی ری و مکسول کار کردم ولی یه ساعت باید بشینی یه فریم رندر بشه ، نشه ، معلوم نیست آخرش چی میشه . دوست عزیز لینک دانلود آرنولد رو داری ؟ مایا 2013 .... متشکر

تو cgpeers.com هست تو پست من تو cgpersia.com هم هست اگه نشد بگو برات آپلود میکنم

downloadمشاهده پیوست (MtoA) v0.24 For Maya 2013 - x64.rar

bestbax26

Member
تو cgpeers.com هست تو پست من تو cgpersia.com هم هست اگه نشد بگو برات آپلود میکنم

downloadمشاهده پیوست 100421
davoodice عزیز ... من توو یه تاپیک دیگه که پاسخ کامل از خودت بود و نصب آرنولد رو توضیح دادی به جوابم رسیدم و یه بار رندر گرفتم از پروژه م * ولی از اون به بعد هر چی میگرم صفحه سیاه رندر میشه . چرا اینطوره ؟

davoodice

Well-Known Member
davoodice عزیز ... من توو یه تاپیک دیگه که پاسخ کامل از خودت بود و نصب آرنولد رو توضیح دادی به جوابم رسیدم و یه بار رندر گرفتم از پروژه م * ولی از اون به بعد هر چی میگرم صفحه سیاه رندر میشه . چرا اینطوره ؟

نور تو صفحه بذار درست میشه

bestbax26

Member
نور تو صفحه بذار درست میشه

دوباره سلام دوست عزیز . نور هم میذارم توو پروژه م . اینطوری میشه arnold.png حتی بعضی مواقع که وسعت دید دوربینم رو بیشتر میکنم تا نمای کلی تری رو رندر بگیرم دیگه همون یه ذره سیاه رو هم رندر نمیکنه و بمدت یک ثانیه یک صفحه آبی ( سرمه ای ) ... رندر میکنه .

davoodice

Well-Known Member
عزیز ایمیلی برای من از جانب شما نیومده. davood.taba آتساین gmail دات کام ایمیله منه

davoodice

Well-Known Member
فایلتونو دیدم . تمام ماده ها رو به aiStandard تبدیل کنید.phonge blinn و غیره بجز lambert و surface shader ساپرت نمیشن و سیاه میفتن

جدیدترین ارسال ها

بالا