ارور در باز کردن فایل

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
یه سه چهار روزی بود نبودم الان اومدم یه فایلو باز کنم دیدم اروره open file failed رو میده دوستان کمک کنید اگه این فایل باز نشه بدبخت میشم در ضمن این فایلی که میگم autoback بود :sad:

سلام

آه از این قصه بی پایان. دوست عزیز حالا که این بلا سر شما هم اومده من به خودم و شما نصیحت میکنم فایلهای مهم و پریدنی رو بک آپ های زمانی بگیرید تا همیشه به یه پله قبلش دسترسی داشته باشید. من برای یه پروژه که ممکن بود فایلهاش خراب بشه 40 تا save as گرفتم !

یه چیزی رو امتحان کن شاید درست بشه. اول اینکه فایلت رو rar کن بعد از داخل rar بازش کن شاید ... روی دستگاه یکی از دوستان یا اداره هم امتحان کن اون هم شاید...
انشا<اله کارت راه بیفته.

یا علی

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
دوست عزیز دستت درد نکنه نمیشه خراب شده باید دوباره از اول بسازم:sad:
البته از اوله اولم نه از وسطاش:sad:

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
بعضی وقت ها هم اگه فایل مکستون باز باشه و موقع کار کردن یهو برق بره فایل ممکنه damage بخوره
اینو گفتم که از فایل هاتون مرحله به مرحله سیو بگیرین

یک سری نرم افزار هستند برای تبدیل فایلهای ورژن های مختلف مکس به همدیگه .
با اونها یه بار به یه ورژن دیگه و از اون ورژن به ورژن خودت تبدیل کن . شاید تا حدودی درست بشه . ولی 100% درست نمیشه .

ali_118

کاربر VIP
مجید جان شما توی اون تاپیک ات گفتی که سیو هم داشتی جدا، اما اونها هم باز نمیشه، درسته ؟

احیانا از پلاگین خاصی استفاده نکردی توی کارت که ممکنه مشکل دار شده باشه ؟
بقیه فایل های مکست که همزمان با این پروژه انجام میدادی باز میشن ؟
فایل ها رو روی سیستم دیگه ای امتحان کردی ؟

اگه خواستی یه فایلتو بزار اینجا با دوستان امتحان کنیم شاید درست شد.

بعضی وقت ها هم اگه فایل مکستون باز باشه و موقع کار کردن یهو برق بره فایل ممکنه damage بخوره
اینو گفتم که از فایل هاتون مرحله به مرحله سیو بگیرین
سیو نمیگیریم، UPS میخریم :evil:

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
دوستان واقعا ازتون ممنونم فکر نمیکردم اینقدر لطف داشته باشید خجالتمون دادین:wink:
من خودمم نفهمیدم چی شد فکر کنم فایلرو جن برد ولی فکر کنم مشکل از هاردم باشه:)
به هرحال دوباره شروع کردم الان به همونجا رسیدیم:oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا