ارور جدید در فلش سی اس 6

سلام دوستان
نسخه ی ادوبی فلش من قبلاً 5 بود حالا نسخه ی cs6 رو از اینترنت دانلود و نصب کردم. اما موقع کار روی پروژه های قبلی گهگاهی یه اروری میاد سپس خود برنامه بسته میشه و اجرا هم نمیشه. برای اجرای دوباره باید ویندوز رو رست کنم. راهنمایی کنید برای حل مشکل چه کاری باید انجام دهم؟ متشکر

پیوست ها

• error cs6.JPG
    error cs6.JPG
    70.9 کیلوبایت · بازدیدها: 20
دوستان شرمنده تایپک رو بالا آوردم من بعد از مدتها باز نسخه ی 6 رو نصب کردم بازم این مشکل رو دارم. کسی میتونه کمکم کنه؟

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
طبیعی هست ، درسترسی از ایران به خیلی از بخش های ادوبی قطع هست ، از ابزارهای دور زدن استفاده کنید

qmqq

Banned
اگه هم برنامه ای نداری،همین لینک را در جایی اپلود کنید البته از طریق اپلود از ادرس

آپیدیتی که شما گفتید حجمش زیاده و با سرعت خیلی پایین دانلود میشه و فک نکنم با این سرعت پایین بشه اونو دانلود کرد. میگم به غیر از اون هیچ راهی نداره من این مشکل رو بر طرف کنم؟ آیا این مشکل واسه همه پیش میاد یا نه برمیگرده به قسمت سخت افزار سیستم من؟ معنی این ارور چیه و چرا میاد؟

آخرین ویرایش:

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
آپیدیتی که شما گفتید حجمش زیاده و با سرعت خیلی پایین دانلود میشه و فک نکنم با این سرعت پایین بشه اونو دانلود کرد. میگم به غیر از اون هیچ راهی نداره من این مشکل رو بر طرف کنم؟ آیا این مشکل واسه همه پیش میاد یا نه برمیگرده به قسمت سخت افزار سیستم من؟ معنی این ارور چیه و چرا میاد؟

مشکل و دلیلش توی آن فایل Error log که توی خطا هست ذخیره شده است ، برای خیلی ها این مشکل وجود ندارد بستگی به سیستم و افزونه ها و... ای دارد که روی آن نصب شده باشد و... مثلا بنده بدون آپدیت هم هیچ وقت همچنین خطایی نداشتم ، ولی برای رفع کلی برای شرایط خاص آپدیت ها هستند که باگ هایی که کاربران در شرایط مختلف گزارش دادن را پوشش می دهند ، می توانید فلش را کامل پاک کنید و دوباره نصب کنید.

موفق و پیروز باشید

مشکل و دلیلش توی آن فایل Error log که توی خطا هست ذخیره شده است ، برای خیلی ها این مشکل وجود ندارد بستگی به سیستم و افزونه ها و... ای دارد که روی آن نصب شده باشد و... مثلا بنده بدون آپدیت هم هیچ وقت همچنین خطایی نداشتم ، ولی برای رفع کلی برای شرایط خاص آپدیت ها هستند که باگ هایی که کاربران در شرایط مختلف گزارش دادن را پوشش می دهند ، می توانید فلش را کامل پاک کنید و دوباره نصب کنید.

موفق و پیروز باشید

ممنون بابت پاسختان
من ورژن 6 رو n بار نصب و پاک کردم اما این مشکل بازم هستش. منم فک میکنم که این مشکل فقط تو برخی سیستمها بوجود میاد. دارم ورژن 5.5 رو دانلود می کنم. 6 برای سیستم من جواب نمیده با اینکه سیستم متوسطی دارم

جدیدترین ارسال ها

بالا