:wink: تو رو جان عشقت حالا كه تا اينجا اومدي منو هم دعوت كن. منم شما رو عروسيم دعوت ميكنم
iman_ebru Active Member Oct 17, 2004 #1 تو رو جان عشقت حالا كه تا اينجا اومدي منو هم دعوت كن. منم شما رو عروسيم دعوت ميكنم
iman_ebru Active Member Oct 17, 2004 #3 آقا دستت درد نكنه [email protected] كي ميفرستي؟ حتما جبران ميكنم. قربانت - ايمان
A a Truth Seeking Active Member Oct 17, 2004 #8 در سرويس پست الكترونيك Gmail عضو هستي؟ ممكنه سرويس Orkut با اين سرويس پست الكترونيك فوق هم مشكل داشته باشه.
در سرويس پست الكترونيك Gmail عضو هستي؟ ممكنه سرويس Orkut با اين سرويس پست الكترونيك فوق هم مشكل داشته باشه.
F fahbod Member Oct 17, 2004 #10 دمتون گرم اگه اضافه مضافه چيزي اون ته مها مونده منم اينوايت كنين { تو تاپيك قبلي كه واسه اين كار زده بودن هر چي گفتم هيچكي آدم حسابم نكرد } حتي به سعيدم يه ميل زدم ولي افاقه نكرد 8O :newwink:
دمتون گرم اگه اضافه مضافه چيزي اون ته مها مونده منم اينوايت كنين { تو تاپيك قبلي كه واسه اين كار زده بودن هر چي گفتم هيچكي آدم حسابم نكرد } حتي به سعيدم يه ميل زدم ولي افاقه نكرد 8O :newwink:
F fahbod Member Oct 17, 2004 #12 aminha گفت: fahbod عزيز email تو بده بياد کلیک کنید تا باز شود... دمت گرم [email protected]
Maxton Active Member Oct 17, 2004 #13 fahbod گفت: aminha گفت: fahbod عزيز email تو بده بياد کلیک کنید تا باز شود... دمت گرم [email protected] کلیک کنید تا باز شود... اینوایتت کردم چک کن...
fahbod گفت: aminha گفت: fahbod عزيز email تو بده بياد کلیک کنید تا باز شود... دمت گرم [email protected] کلیک کنید تا باز شود... اینوایتت کردم چک کن...
S Saeid Bagheri Member Oct 17, 2004 #14 فهبود عزيز من از شما توقع نداشتم دفعه ي قبل ايميل شما چيزي غير از جي ميل بود من براي شما فرستادم ولي مثل اينكه فرستاده نشد ( تغصير من چيه اين وسط ) !
فهبود عزيز من از شما توقع نداشتم دفعه ي قبل ايميل شما چيزي غير از جي ميل بود من براي شما فرستادم ولي مثل اينكه فرستاده نشد ( تغصير من چيه اين وسط ) !
iman_ebru Active Member Oct 18, 2004 #18 بابا نه ياهو نه هات ميل. [email protected] با اين كه اصلا فكر نكنم مشكلي داشته باشه
F fahbod Member Oct 18, 2004 #20 hanswercom گفت: fahbod گفت: aminha گفت: fahbod عزيز email تو بده بياد کلیک کنید تا باز شود... دمت گرم [email protected] کلیک کنید تا باز شود... اینوایتت کردم چک کن... کلیک کنید تا باز شود... همجا امنو امانه هيچ خبري از ميل نبيد :roll: نيومده چكار كنم در ضمن سعيد شرمنده اگه سو تفاهمي شده من اوركات ميخوام [email protected]
hanswercom گفت: fahbod گفت: aminha گفت: fahbod عزيز email تو بده بياد کلیک کنید تا باز شود... دمت گرم [email protected] کلیک کنید تا باز شود... اینوایتت کردم چک کن... کلیک کنید تا باز شود... همجا امنو امانه هيچ خبري از ميل نبيد :roll: نيومده چكار كنم در ضمن سعيد شرمنده اگه سو تفاهمي شده من اوركات ميخوام [email protected]