ارسال هاي خوانده نشده!

سلام دوستان. من چند بار تا حالا شده كه وقتي اومدم به انجمنهاي مجيد آنلاين هنوز يكي دو پست (ارسال) رو نخوندم كه به دلايل مختلفي مثل رفتن برق، هنگ كردن كامپيوتر، ري استارت شدن و ... دوباره صفحه بسته شده و كليه ارسالهايي رو كه من نخونده بودم خونده شده حساب كرده! من يادمه قبلا كه پرشين تولز از يك نسخه قديمي PHPBB استفاده ميكرد، تا وقتي كه يك تاپيك باز نميشد به عنوان خوانده نشده محسوب ميشد گرچه 1000 بار به سايت لاگين كني و كليك نكني روي تاپيك مربوطه. حالا من ميخواستم بپرسم اگه راهي داره (ماژولي چيزي) اونو توي سايت قرار بدين تا دوستان استفاده كنن و در صورت امكان براي انجمنهاي مجيد آنلاين هم از اين روش استفاده بشه چون واقعا نگاه كردن يك يك تاپيكها براي اينكه متوجه بشي كدومو خوندي و كدومو نخوندي خيلي مشكله!

d@nial

Well-Known Member
اره منم همين مشكل رو داشتم

براي رفعش هم من، میرم انجمنهایی که توش میگردم، اخرین مطالب رو میبینم(ساعت و تاریخ)

كسي نميخواد جواب بدي؟؟؟؟؟؟؟ مديران... روئسا ... استادان ..... بابا ما منتظر جوابيم!!!!!

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
دوست عزيز اين قسمت بر اساس آخرين تاريخ ورود شما و Sessionي كه براي يوزر شما در ديتا بيس ايجاد ميشه كار ميكنه

يعني هر بار كه لوگين ميكنيد برنامه مياد همون لحظه رو در ديتا بيس ذخيره ميكنه و بعدش وقتي ميزنيد كه سرچ كنه مياد و مقايسه ميكنه تاريخ ارسالهاي ديگه رو تا زماني كه آخرين بار شما وارد سايت شدين... اگر زماني كه زدين Search بكنه و احيانا از سايت Disconnect بشيد بازم هم Session شما تا 15 دقيقه فعال هستش يعني اگر تا 15 دقيقه ديگه به سايت مراجعه كنيد (معمولا) ميتونيد ادامه سرچ رو ببينيد.

اين راهي كه شما فرمودين عملا امكان پذير نيست مگر اينكه ماژولي نصب بشه كه بشه ارسالها رو از نظر زماني فيلتر كرد

مجيد

خوب آقا اگه ممكنه اين ماژول رو براي دانلود بذارين.... و خواهشا براي انجمنهاي اين سايت استفاده كنين چون وقتي كه برق بره 1 ساعت يا بيشتر بعضي وقتها طول ميكشه...!

جدیدترین ارسال ها

بالا