PhonieX
مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6
ICTna.ir - از این پس بریتانیایی های كه علاقمند هستند تا پس از مرگ خود نیز از با عزیزان خود ارتباط داشته باشند می توانند با استفاده از سرویس جدید ایمیلی كه به آنها امكان ارسال 100 پیام را می دهد برای آنها ایمیل ارسال كنند.
به گزارش گروه ترجمه آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) سرویس ایمیل Last Messages Club كه روز سه شنبه راه اندازی شده است امكان ارسال متن های شخصی كه پیش از مرگ نوشته شده اند را پس از مرگ افراد برای عزیزانشان فراهم می آورد.
این پیام ها كه می تواند در تمام زمینه ها نوشته شوند حتی می توانند اسناد مهم مانند وصیتنامه و جزئیات بیمه شخص را نیز شامل شوند و از طریق این سرویس پس از مرگ شخص ارسال شوند.
به عقیده عرضه كنندگان سرویس ایمیل Last Message Club این سرویس می تواند تنش و آسیب روانی در ارتباط با مرگ را برای افراد كم كند.
با عضویت در این سرویس افراد می توانند تا 100 ایمیل را پس از مرگ خود در زمان و فرد تعیین همراه با پیوست فایل های ویدئویی، عكس، سند و داده ارسال كنند.
منبع