ارسال ايميل در فلش با زيان فارسي

JJ15

Member
چطور مي شه ايميل زد با فلش به زيانه فارسي ؟
تشكر

mosi-online

Member
نميدونم ولي فايل امادش رو دارم كه با سوييش درست شده ...
اگه ميخواييد بگيد تا براتون آپلود كنم..

iman_ebru

Active Member
بر آپلودش كه حتما آپلود كن.
بله منم قبلا به انگليسي ديده بودم.
ولي قارسي اونم با سوش محشره.
اگه swi اش رو هم داري آپلود كن.

naeim_crack

Active Member
سلام

سلام
برای فرستادن ایمیل به زبان فارسی یک راه داره اگه ویندوز شما قابلیت فارسی نوشتن را داشته باشه یعنی همون Alt+Shift بتونید زبان رو عوض کنید اونجوری میشه ایمل فارسی فرستاد ولی فعلا چون فلش زبان فارسی رو پشتیبانی نمیکنه امکان ارسال ایمل فارسی نیست

موفق باشید

amozesh

Member
با سلام
فلش فارسي را كامل پشتيباني نمي كند
ولي اگر كاربر توانايي تايت فارسي در فلش را داشته باشد (ويندوز فارسي) ديگر بقيه كارها بر عهده شماست كه اين متن را به همين صورت به سرور انتقال دهيد
فلش اينكدينگ utf-8 را پشتيباني مي كند مي توانيد با آن اين كار را انجام دهيد من در سايت خودم اين كار را انجام دادم و كاملا هم فارسي ايمل را ارسال مي كند
برنامه سرور من ASP.NET است و من با آن اين كار را انجام دادم ولي با تمام زبانهاي سرور سايد مي توان اين كار را انجام داد
موفق باشيد

amir_s

Active Member
توي مقالات سايت مقاله اي در زمينه ارسال ايميل هست
اگر Encoding صفحه روي Utf-8 باشه ميشه فارسي رو هم خوند

pedymx

Member
سلام
خسته نباشيد

اگر آلت و شيفت رو بگيريم و فرم رو بفرستيم كه مشكلي نست ( همانطور كه آقا naeim_crack گفتند )
اما اگر مشكل تايپ هست ميشه كاراكتر هاي فارسي رو براي هر كليد صفحه كليد تعريف كرد مثل كاري كه در جاوا اسكريپت براي فرم ها ميشد :
يك كامپوننت در همين فروم يكي دو ماه پيش يك آقايي درست كرده بود و قرار داده بود كه اين كار رو ميكرد
اما اگر هم مشكل ارسال باشه از يك راه غير منطقي ميشه عمل كرد كه ابتدا متن رو به يوني كد ( شش كاراكتري‌) تبديل كرد بعد اون رو ارسال كرد
( كه البته حجم بي خودي اضافه ميشه و در فلش كمي كار اضافه ميشه )

خوش باشيد ...

جدیدترین ارسال ها

بالا