سلام من نیاز فوری به یک query دارم که جداول منو از access به SQL بفرسته ممنون میشم راهنماییم کنید
H hamid_pc New Member Jan 11, 2008 #1 سلام من نیاز فوری به یک query دارم که جداول منو از access به SQL بفرسته ممنون میشم راهنماییم کنید
E esmartiz_red Member Jan 12, 2008 #2 می شه دقیقتر بگی چرا اینجا همه یه خطی سوال می کنن سوالتونو کلی تر بپرسین تا آدم بتونه کمک که
ARTA_ADOBE CO Active Member Jan 13, 2008 #3 نمیتونی از نرم افزار برای تبدیل دیتا بیس ها استفاده کنی ؟ (منظورم منطق برنامه هست؟) اگر دیتا بیس اول شما اکسس هست باید یه فانکشن بنویسی کوئری اکسس رو ترجمه کنه به SQL و بعد به سرور بفرسته و دوباره بگیره ترجمه کنه و بفرسته به access .
نمیتونی از نرم افزار برای تبدیل دیتا بیس ها استفاده کنی ؟ (منظورم منطق برنامه هست؟) اگر دیتا بیس اول شما اکسس هست باید یه فانکشن بنویسی کوئری اکسس رو ترجمه کنه به SQL و بعد به سرور بفرسته و دوباره بگیره ترجمه کنه و بفرسته به access .
CSharpDotnet New Member Jan 13, 2008 #4 شما می تونید با استفاده از SSIS در SQL2005 یا STD Package در SQL200 اين کار رو به راحتی انجام بدید. آخرین ویرایش: Jan 13, 2008