ارسال اطلاعات به page دیگر

چطور میشه اطلاعات رو از یه صفحه به صفحه دیگر ارسال کرد

مثال :

تو یه صفحه 10 تا عکس کوچیک داریم.وقتی روی هر کدوم کلیک می کنیم صفحه جدید باز بشه و اون عکس رو بصورت بزرگ نشون به !

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
اگر منظورتون از صفحات، صفحه های موجود در یک پروژه و در واقع یک فایل MBD هست، این توضیحات کمکتون میکنه، ولی در مورد فایلهای مختلف MBD موضوع کمی متفاوت هست.
برای ذخیره مقادیر و استفاده مجدد از اونها در جای جای برنامه، از متغیرها استفاده میکنیم.
شما میتونید در هر دکمه، مثلاً آدرس فایل تصویری رو در یک متغیر ذخیره میکنیم و سپس به صفحه ی بعد میریم، و در اون صفحه، آدرس عکس رو از داخل متغیر میخونیم و اون رو نمایش میدیم
کد:
[FONT=Courier New][SIZE=2][color=#009000]** On a Button[/color] 
ImagePath$ = [color=#800000]'C:\MyImages\SampleImage.jpg'[/color] 

[color=#009000]** In Another Page, this would load the image into the HotSpot Object[/color] 
[color=#000090][b]ReplaceImage[/b][/color]("HotSpot","ImagePath$")[/SIZE][/FONT]
البته برای نمایش عکس یک دستور هم وجود داره که اون عکس رو در یک پنجره ی جدید نشون میده:
کد:
[FONT=Courier New][SIZE=2][color=#000090][b]ViewImage[/b][/color]("ImagePath$","CENTER")[/SIZE][/FONT]

از راهنمایی شما ممنونم

البته باید تو خط اول کد یه خط دیگه هم اضافه کنیم که بعد از قرار دادن مقدار در ImagePath$ بره و صفحه بعد رو اجرا کنه

دوست من امکانش هست منبعی رو به من معرفی کنی تا کدهی MMB رو بشناسم

یعنی تمامی کدها و توابع رو معرفی کنه و بگه برای چه کاریه !

nevercom

درسته،
برای آشنایی با کدنویسی MMB بهترین منبع، راهنمای خود برنامه + مثالها + همین انجمن هست
توی صفحه ی اول این انجمن، مبحثی وجود داره بنام: مهمترین و بهترین مباحث تالار همگی در یک مبحث + کتاب رایگان و کامل بیلدر
که در اونجا علاوه بر تمام مباحث مفید، میتونید کتاب بسیار عالی و رایگان آموزش MMB که Silvercover عزیز تقدیم جامعه ی MMB کردن رو مشاهده کنید.
علاوه بر این، هرموقع در هر زمینه ای سوالی براتون پیش اومد، میتونید سوالتون رو در این انجمن مطرح کنید، قطعاً دوستان کمکتون خواهند کرد.

نخواستم تاپیک جدید اضافه کنم و سوالم رو همینجا می پرسم

چرا وقتی فایل های png رو وارد mmb می کنیم پس زمینه شفاف ندارند

nevercom

بخاطر اینکه MMB فایلهای PNG رو کاملاً ساپورت نمیکنه،
شما میتونید یک ماسک از عکستون تهیه کنید و از اون در قسمت Image Transparency Map استفاده کنید
وقتی این دو، یعنی عکس اصلی و Alpha Mask ترکیب میشن، اون شفافیتی که مدنظر شماست ایجاد میشه
ضمناً همین موضوع رو من یک روز قبل در جواب یکی از دوستان نوشتم، همیشه سریعترین نتیجه با جستجو حاصل میشه، ازش استفاده کنید، پشیمون نمیشید :wink:

یادتون نیست اسن تاپیک چی بود ؟ چون من در مورد png چیزی پیدا نکردم

mask مربوط به فوتوشاپ میشه که من زیاد بلد نیستم

دوست من یکسری کلید های آماده دارم که فلش هستند
می تونم از اینها تو MMB استفاده کنم ؟ یعنی چطور باید به MMB فهموند که وقتی کلید فلش زده شد فلان کارو انجام بده.چون واسه فشردن کلید که نمیشه کد نویسی کرد تو MMB !

می تونم از Hot Spot استفاده کنم ؟

آخرین ویرایش:

nevercom

سلام
این مبحثش هست: http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=124826

الان تقریباً تمام برنامه های ویرایش تصویری قادر به استخراج Alpha Channel (یا Alpha Map یا Transparency Map ) تصاویر هستند
برنامه های رایگانی هم وجود دارند، مثل XnView که علاوه بر تمام امکانات بینظیرش، قادر به استخراج Alpha Channel هم هست

MMB میتواند با فلش و HTML به خوبی ارتباط برقرار کند
یعنی شما میتونید در فلش دستوری بنویسید که هنگامی که بر روی دکمه ی شما کلیک شد، یک اسکریپت در MMB اجرا شود
برای اطلاعات بیشتر جستجو بفرمایید، یکی از مباحث این هستش: چگونه دستورات داخل فلشي كه در مولتي مديا بيلدر گذاشته شده به مولتي مديا منتقل ميشوند

بنابراین نیازی نیست از HotSpot استفاده کنید، ضمن اینکه قرار دادن HotSpot بر روی شئ فلش، باعث ایجاد یک مربع رنگی بر روی شئ فلش می شود.

جدیدترین ارسال ها

بالا