اررور هنگام باز کردن فتوشاپ

yazditabar

Member
چند روزه که نمی تونم از فتوشاپ استفاده کنم و وقتی می خواد باز بشه اررور زیر رو میده
unable to continue because of a hardware or system error. sorry, but this error is unrecoverable
توی این مدت کار خاصی هم انجام ندادم؟!

؟WHY?

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
مازیار جان ممنون میشم بحث رو تو همین فروم دنبال کنی و لینک به فرومهای دیگه ندید چون خلاف قوانین فرومه.

مرسی.

mazeyar

New Member
منظور من اين بود كه با استفاده از اين صفحه مي توني مشكلتو حل كني.هدف از راه اندازي همه اين فرومها تبادل نظر و حل مشكلات و يادگيري است.من حتي توي سايت خود ادوب هم جستجو كردم و لي نتونسته بود راهنمايي كند.5-6 تا راه حل گفته بود كه به درد نمي خورد.ولي راه حلي كه اون دوستمون كشف كرده بود درست بود.من حدود يك ماه با اين قضيه مشكل داشتم ولي هر چي گشتم كمتر پيدا كردم.الان هم همين مشكل رادوباره برخورد كردم كه به خاطر نصب ميرعمادو فونتهاي آن بود.كه به راحتي حل شد.مي تونستم نظر اون دوستمون را از جانب خودم اينجا بگذارم ولي لينك دادم كه حق كپي رايت براي ايشون و سايت مورد نظر حفظ بشه.من توي اون سايت حتي عضو نيستم.ولي با همه اين حرفها چون قانونه چشم!

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
منظور من اين بود كه با استفاده از اين صفحه مي توني مشكلتو حل كني.هدف از راه اندازي همه اين فرومها تبادل نظر و حل مشكلات و يادگيري است.من حتي توي سايت خود ادوب هم جستجو كردم و لي نتونسته بود راهنمايي كند.5-6 تا راه حل گفته بود كه به درد نمي خورد.ولي راه حلي كه اون دوستمون كشف كرده بود درست بود.من حدود يك ماه با اين قضيه مشكل داشتم ولي هر چي گشتم كمتر پيدا كردم.الان هم همين مشكل رادوباره برخورد كردم كه به خاطر نصب ميرعمادو فونتهاي آن بود.كه به راحتي حل شد.مي تونستم نظر اون دوستمون را از جانب خودم اينجا بگذارم ولي لينك دادم كه حق كپي رايت براي ايشون و سايت مورد نظر حفظ بشه.من توي اون سايت حتي عضو نيستم.ولي با همه اين حرفها چون قانونه چشم!

مرسی مازیار جان.

برای حفظ کپی رایت هم شما میتونی مطلب رو نقل قول کنی و آخر سر منبع رو ذکر کنی.

شاید ظاهرا شبیه هم باشن ولی چون قانونه باید رعایت بشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا