اردوی آشنایی با دانشگاه

tandisdesign

Well-Known Member
سلام
این طرح اولیه پوستر اردوی آشنایی با دانشگاه تهران امسال هست
هنوز یه سری نوشته باید بهش اضافه کنم
رو طرح نظر بدید تا ببینیم چی میشه :)

یارو سیگارش خاموش میشه هلش میده روشن میشه :cool:

پشت کار!

( یه سوتی هم داره که پیشششش میاد دیگه :wink: )

آخرین ویرایش:

ghafeleh

Member
هنوز جای کار داره سعی کن متن رو پله ای بنویسی جونکه خیلی فضای خالی تو طرحت وجود داره
و اون لوگوهایی که انداختی رو بصورت افقی بنداز و کیفیت اون ابرهای اسلیمیت هم خیلی پایینه...

[SOBHAN]

Active Member
سلام تنديس جان ...

ببخشيد ديگه اسمتون رو نميدونم .:wink:

كار شما كه مثل هميشه قشنگ و جالب شده ، با يه سبك خاص خودتون ... :paint:

فقط به نظرم ، شفافيت و وضوح كار يه كم پايين هست ، چجوري بگم انگاري كار اونجوري كه بايد در نيومده ، يككم كار تاريك هست و

اون لوگو آبي دانشگاه تهران كار رو بهم ريخته .

اون گرادي افكت هم كه دور كار دادي يا يه ذره بزرگ هست يا رنگش خيلي تيره هست كه يه كم نميذاره كار به دل بچسبه .

البته اينا همه نظرهاي شخصي من هستش ها ...

ببخشيد ديگه زياد گفتم .:rose:

موفق باشيد
محمد حسين

tandisdesign

Well-Known Member
هنوز جای کار داره سعی کن متن رو پله ای بنویسی جونکه خیلی فضای خالی تو طرحت وجود داره
و اون لوگوهایی که انداختی رو بصورت افقی بنداز و کیفیت اون ابرهای اسلیمیت هم خیلی پایینه...

متن رو اگه توجه کرده باشید عرض کردم قراره توی اون جاهای خالی نوشته های دیگری نوشته بشه و فضای خالی پر میشه
منظورتون رو از کیفیت پایین متوجه نمیشم ! اون خش خش های دور ابر مدل کار هست ...

tandisdesign

Well-Known Member
[SOBHAN];713705 گفت:
سلام تنديس جان ...

ببخشيد ديگه اسمتون رو نميدونم .:wink:

كار شما كه مثل هميشه قشنگ و جالب شده ، با يه سبك خاص خودتون ... :paint:

فقط به نظرم ، شفافيت و وضوح كار يه كم پايين هست ، چجوري بگم انگاري كار اونجوري كه بايد در نيومده ، يككم كار تاريك هست و

اون لوگو آبي دانشگاه تهران كار رو بهم ريخته .

اون گرادي افكت هم كه دور كار دادي يا يه ذره بزرگ هست يا رنگش خيلي تيره هست كه يه كم نميذاره كار به دل بچسبه .

البته اينا همه نظرهاي شخصي من هستش ها ...

ببخشيد ديگه زياد گفتم .:rose:

موفق باشيد

محمد حسين

شفافیت و وضوح احتمالا به دلیل resize کردن attachment توسط سایت هست!
خوشبختانه مدیرای سایت تو تاپیکای من پیداشون نمیشه :cool:
شما اگه جایی دیدینشون بگید اینا رو resize نکنن :wink:
یه خوده طرح رو تغییر دادم و دوباره آپ کردم ( البته اینبار تو image center )!
رنگ لوگو رو هم یه بار تغییر دادم نزدیک بود از دانشگا بندازنم بیرون :shock:

حالا نظر بدید باز :paint:

mehdinasiri

پارس لند گروپ
بک کار بسیار زیبا شده. رنگ سبز استفاده شده بسیار معقول بنظر میاد. از طیف کشیده شده در زیر کار خیلی لذت بردم. قطعا چنین طرح زیبایی چیدمان قوی تری از تکست رو طلب میکنه . به عقیده من از فونت تیتر برای تایتل اصلی و از فونت ترافیک برای سایر فونت ها استفاده کن.

tandisdesign

Well-Known Member
بک کار بسیار زیبا شده. رنگ سبز استفاده شده بسیار معقول بنظر میاد. از طیف کشیده شده در زیر کار خیلی لذت بردم. قطعا چنین طرح زیبایی چیدمان قوی تری از تکست رو طلب میکنه . به عقیده من از فونت تیتر برای تایتل اصلی و از فونت ترافیک برای سایر فونت ها استفاده کن.

البته یه طرح رسمی تر واسه کل دانشگاه هم زده بودم ( قبل از این طرح و هولهولکی :wink: )
اینو ببین
یه خورده این نوع نوشتن نستعلیق رو بیشتر دوست می داشتم :cool:

mehdinasiri

پارس لند گروپ
البته یه طرح رسمی تر واسه کل دانشگاه هم زده بودم ( قبل از این طرح و هولهولکی :wink: )
اینو ببین
یه خورده این نوع نوشتن نستعلیق رو بیشتر دوست می داشتم :cool:

ببینید چقدر استفاده از این فونت ها در این کار بهتر هست. خودشون رو بهتر نشون میدن

خوب شده اما نظر شخصی من اینه که سبز و سیاه زیاد جالب نیست. ناسلامتی اردو هستا نه مراسم ختـ... .

جدیدترین ارسال ها

بالا