ارتباط VB با mySql از طريق نت

Babak-Magic

New Member
سلام من یک برنامه توسط vb6 نوشتم و یک الگوریتم خاص دارم برای پیدا کردن سریال هر کامپیوتر که این سریال مختص هر کامیوتر می باشد و سریال هر کامپیوتر با دیگری متفاوت است. یک هاست لینوکس دارم که دارای دیتابیس Mysql می باشد حال می خواهم شرطی در ابتدای برنامم بزارم که برای باز شدن ابتدا دیتابیس mysql موجود روی هاستم را چک کند سپس اگر سریال اون کامپیوتر در دیتابیس موجود بود برنامه باز شود

این توضیحات را دادم تا هدفم را کامل متوجه شوید من فقط آن قسمت نحوه ارتباط vb6 و دیتابیس mysql بر روی شبکه اینترنت را می خواهم بدانم. بسیار ممنون میشم بگین آیا sql server هم مشابه mysql است و یا تفاوت دارد اگر هست که لطف کنید نحوه جستجو در آن را هم آموزش دهید اگر هم نیست لطف کنید نحوه ارتباط vb6 با دیتابیس mysql بر روی شبکه اینترنت را آمورش دهید

the_king

مدیرکل انجمن
سلام من یک برنامه توسط vb6 نوشتم و یک الگوریتم خاص دارم برای پیدا کردن سریال هر کامپیوتر که این سریال مختص هر کامیوتر می باشد و سریال هر کامپیوتر با دیگری متفاوت است. یک هاست لینوکس دارم که دارای دیتابیس Mysql می باشد حال می خواهم شرطی در ابتدای برنامم بزارم که برای باز شدن ابتدا دیتابیس mysql موجود روی هاستم را چک کند سپس اگر سریال اون کامپیوتر در دیتابیس موجود بود برنامه باز شود

این توضیحات را دادم تا هدفم را کامل متوجه شوید من فقط آن قسمت نحوه ارتباط vb6 و دیتابیس mysql بر روی شبکه اینترنت را می خواهم بدانم. بسیار ممنون میشم بگین آیا sql server هم مشابه mysql است و یا تفاوت دارد اگر هست که لطف کنید نحوه جستجو در آن را هم آموزش دهید اگر هم نیست لطف کنید نحوه ارتباط vb6 با دیتابیس mysql بر روی شبکه اینترنت را آمورش دهید

SQL Server و MySQL با هم تفاوت های زیادی دارند، اما ارتباط ویژوال بیسیک با هر دوی آنها بطور یکسان و از طریق
Microsoft Remote Data Object که به اختصار RDO خوانده می شود صورت می پذیرد.

ابتدا درایور MySQL ODBC را از سایت mysql.com داونلود کنید که بدون آن RDO نمی تواند با MySQL ارتباطی برقرار کند.

Download Connector - ODBC

همچنین در تنظیمات MySQL بایستی Username و Password ای را تعریف کنید که اجازه دسترسی به بانک اطلاعاتی
را بدهد، برای اینکار گویا از دستور grant استفاده می شود.

در منوی Project ویژوال بیسیک گزینه References را انتخاب کرده و در لیست ای که نمایش داده می شود،
Microsoft Remote Data Object را پیدا کرده و تیک بزنید و OK نمایید.

در کد زیر YourUserName نام کاربری و YourPassword رمز عبور و YourServerName آدرس سرور و
YourDataBase نام بانک اطلاعاتی خواهد بود.
در بین حلقه Do Loop رکورد ها را می توانید بخوانید.

کد زیر نمونه ای از خواندن رکورد های یک جدول user است.
کد:
Dim cnMySql As New rdoConnection
Dim rdoQry  As New rdoQuery
Dim rdoRS   As rdoResultset

cnMySql.CursorDriver = rdUseOdbc
cnMySql.Connect = "uid=[B]YourUserName[/B];pwd=[B]YourPassword[/B];server=[B]YourServerName[/B];driver={MySQL ODBC 3.51 Driver};database=[B]YourDataBase[/B];dsn=;"
cnMySql.EstablishConnection

With rdoQry
    .Name = "selectUsers"
    .SQL = "select * from user"
    .RowsetSize = 1
    Set .ActiveConnection = cnMySql
    Set rdoRS = .OpenResultset(rdOpenKeyset, rdConcurRowVer)
End With

Do Until rdoRS.EOF
    With rdoRS
.
.
.
        rdoRS.MoveNext
    End With
Loop
rdoRS.Close
cnMySql.Close

آخرین ویرایش: