Babak-Magic
New Member
سلام من یک برنامه توسط vb6 نوشتم و یک الگوریتم خاص دارم برای پیدا کردن سریال هر کامپیوتر که این سریال مختص هر کامیوتر می باشد و سریال هر کامپیوتر با دیگری متفاوت است. یک هاست لینوکس دارم که دارای دیتابیس Mysql می باشد حال می خواهم شرطی در ابتدای برنامم بزارم که برای باز شدن ابتدا دیتابیس mysql موجود روی هاستم را چک کند سپس اگر سریال اون کامپیوتر در دیتابیس موجود بود برنامه باز شود
این توضیحات را دادم تا هدفم را کامل متوجه شوید من فقط آن قسمت نحوه ارتباط vb6 و دیتابیس mysql بر روی شبکه اینترنت را می خواهم بدانم. بسیار ممنون میشم بگین آیا sql server هم مشابه mysql است و یا تفاوت دارد اگر هست که لطف کنید نحوه جستجو در آن را هم آموزش دهید اگر هم نیست لطف کنید نحوه ارتباط vb6 با دیتابیس mysql بر روی شبکه اینترنت را آمورش دهید
این توضیحات را دادم تا هدفم را کامل متوجه شوید من فقط آن قسمت نحوه ارتباط vb6 و دیتابیس mysql بر روی شبکه اینترنت را می خواهم بدانم. بسیار ممنون میشم بگین آیا sql server هم مشابه mysql است و یا تفاوت دارد اگر هست که لطف کنید نحوه جستجو در آن را هم آموزش دهید اگر هم نیست لطف کنید نحوه ارتباط vb6 با دیتابیس mysql بر روی شبکه اینترنت را آمورش دهید