ارتباط mmb با اینترنت

Nokhodi

Member
سلام بر اساتید فن...

خوب و خوش باشین....:)

من یه چند تا سوال دارم که به شرح زیره:
:wink:
1- آیا میشه با mmb کاری کرد که کاربری از طریق اینترنت باهاش کار کنه....
توضیح این سوال( کاربری یک نام کاربری و یک پسوورد داشته باشه وقتی فایل اجرا میشه mmb بتونه از طریق اینترنت ساپورت کنه....راحت تر بگم یه جور آموزش آن لاین)

2- آیا میتونه نام و پسورد تعداد زیادی از کاربران رو در خودش نگهداری کنه0حالا چه به صورت یه بانک متنی و غیره...)

3-آیامیتونیم ارتباطی بین html وmmb برقرار کنیم تا وقتی کاربری در سایت ما عضو میشه بتونه از امکانات نرم افزاری ما)mmb(
استفاده کنه... یا خیر...

اگر دوستان از انجام این اعمال درmmb اطلاعاتی دارن ممنون میشم راهنماییم بکنند و یا سمپلی قرار بدن....

با سپاس فراوان.....:)

فعلا...

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
در مورد سوال 1 بيشتر توضيح بده كه دقيقا مي‌خواي چي‌كار كني ؟!
سوال 2 هم جوابش مثبته ، سعي مي‌كنم يه مثال بدارم واست...
سوال 3 هم اطلاعات دقيقي ندارم ، بيشتر بسته به زبون Html هستش فكر مي‌كنم ، Mmb هميشه سعي كرده خودشو با همه چي وفق بده...
موفق باشيد...

تا بعد...!

آخرین ویرایش:

Saman

سلام
اين جواب سوال 2 شما كه با استفاده از پايگاه داده متنى درست شده...
فقط يه نكته داره :
توى فايل فشرده شده زير دو تا فايل متنى هست كه اگه هوس كرديد پسوردها و يوزرها رو تغيير بديد بايد به فرم خودش نوشته بشه...
و همچنين اين فايل‌ها بايد در مسير جارى فايل اجرايى اين مثال قرار بگيرن تا كاربرها و كلمه عبورها لود بشه...
كدها هم كه كاملا واضح هستش اگه توضيح اضافه خواستيد مطرح كنيد...
و ديگه سلامتى...

دانلود مثال به حجم 2 كيلوبايت

تا بعد...!

[SOBHAN]

Active Member
يا سلام
يه سوال هم من دارم
با اجراي يك برنامه چجوري مي شه Browser Home page افراد رو به آدرس دلخواه تغيير داد ؟.(ظاهرا در رجيستر ي بايد كار كرد اما چوري نميدونم )

آخرین ویرایش:

Saman

سلام
اولا لطفا تاپيك مجزا ايجاد كنيد....
دوما جواب اين سوال قبلا داده شده ، لطفا يه جستجو كوچيك بفرماييد بعد سوال كنيد....

تا بعد...!

Nokhodi

Member
سلام
اين جواب سوال 2 شما كه با استفاده از پايگاه داده متنى درست شده...
فقط يه نكته داره :
توى فايل فشرده شده زير دو تا فايل متنى هست كه اگه هوس كرديد پسوردها و يوزرها رو تغيير بديد بايد به فرم خودش نوشته بشه...
و همچنين اين فايل‌ها بايد در مسير جارى فايل اجرايى اين مثال قرار بگيرن تا كاربرها و كلمه عبورها لود بشه...
كدها هم كه كاملا واضح هستش اگه توضيح اضافه خواستيد مطرح كنيد...
و ديگه سلامتى...

دانلود مثال به حجم 2 كيلوبايت

تا بعد...!

بابت مثال ممنون.... حتما نیگاه می کنم...و مشکلی بود می پرسم....

سلام
در مورد سوال 1 بيشتر توضيح بده كه دقيقا مي‌خواي چي‌كار كني ؟!
سوال 2 هم جوابش مثبته ، سعي مي‌كنم يه مثال بدارم واست...
سوال 3 هم اطلاعات دقيقي ندارم ، بيشتر بسته به زبون Html هستش فكر مي‌كنم ، Mmb هميشه سعي كرده خودشو با همه چي وفق بده...
موفق باشيد...

تا بعد...!

توضیح سوال اول:
یعنی اینکه اول چک کنه ببینه کاربر به اینترنت وصل هست یا نه بعد اطلاعات سی دی بجای اینکه از کامپیوتر کاربر آدرس بگیره از یه سروری در اینترنت آدرس بگیره و فقط فایل اجرایی رو کاربر داشته باشه... واسه همین گفتم کار با اینترنت......

اگه توضیح بیشتر میخواین بگین تا من بیشتر شرح بدم...

سپاس فراوان...

فعلا...

Nokhodi

Member
راستی دوست من میشه نسخه که باهاش مثال رو درست کردید ذکر کنید...

ممنون...

فعلا...

Saman

سلام
آخرين نسخه از mmb يعني 4.9.8.13
در مورد سوال اول بايد بگم كه مثلا اگه بخواد آهنگ رو دانلود كنه كه خيلي طول ميكشه...
ولي به راحتي ميشه با پارامترهايي با اينترنت در ارتباط بود ، نمونش برنامه Yahoo ID Reader كه من براي update برنامه از اين روش استفاده كردم.

موفق باشيد...

تا بعد...!

hossein_mmb

Member
با استفاده از پلاگين misc ميتونيد اتصال به اينترنت رو بررسي كرده و همچنين فايل دانلود كنيد. ميشه يه فايل متني باشه كه اطلاعات يوزر ها رو داشته باشه و از طريق زبانهايي مثل asp و php بشه كاربران جديد گرفت و اطلاعات اونها رو به فايل متني افزود.
براي دانلود فايل، مثال زير رو ببينيد.

http://www.forum.majidonline.com/attachment.php?attachmentid=15371&d=1192741202

جدیدترین ارسال ها

بالا