ارتباط یک کامپیوتر و لب تاب

farzad2210

New Member
با سلام خدمت دوستان عزیز...
بنده این موضوع رو نتونستم اینجا پیدا کنم بهمین خاطر از شما خواهش می کنم مرا در این زمینه راهنمایی کنید.
من یک کامپیوتر دارم که توسط مودم adsl dlink 320 به اینترنت وصل شده. از طرفی یک لب تاب هم دارم که می خوام با اون از اینترنت کامپوترم استفاده کنم.. ولی مشکل اینجاست که مودم adsl من فقط یک خروجی ethernet داره.. و می خوام یه کارت wireless برای کامپیوتر بگیرم و اینترنت اون را با لب تاب share کنم.. آیا این امکان وجود داره؟ از طرفی حدود قیمت که برای این کار لازم هست را بفرمایید.
متشکرم

saber110

Member
قیمت رو اطلاعی ندارم
ولی میشه و خیلی راحته
شما کارت وایرلس برای پی سی تون می خرید و وصل می کنید و کارت شبکه ای که به مودم بسته شده رو شیر می کنید
همین
در ضمن باید تنظیمات شبکه ای بیسم رو هم بلد باشید که فک کنم اگه سرچ کنید پیدا می شه تو همین جا

farzad2210

New Member
آقا دست شما درد نکنه... فقط یه سوال دیگه شما چه مدل کارت وایرلسی رو پیشنهاد میکنین... برد زیاد هم نمی خواهم

EMIRATES

Active Member
با سلام

کاری نداره که.

آقا صابر کاملا درست گفتن.

من از همین سیستم واسه خونه استفاده میکنم.

یه خط adsl دارم وصلش کردم به یک مودم وایرلس و بعد یک سیم شبکه از اون به یک کامپیوتر زدم.

بعد یوزر نیم و پسوردی که گرفتمو زدم - برای شبکه بی سیم پسورد تعیین کردم.

از روی دستگاهی که وایرلس رو داشته باشه - پسورد رو میدم و اینترنت رو راحت شیر میکنم.

تنظیماتش هم این : (دستنوشته بنده )

اول دستگاه مودم وایرلس رو به آداپتور وصل میکنید و بعد اونو روشن می کنید.

بعد سیم ADSL رو به قسمت DSL ئه مودم وایرلس وصل می کنید.

بعد با استفاده از سیم LAN ئی که همراه دستگاه مودم وایرلس هست - اونو به کامپیوتری که میخواین دستگاه با اون مدیریت بشه وصل میکنید.

------------

نکته : دو نوع روش نصب داره - یکی با برنامه ویندوز - یکی با برنامه دستگاه

-----------

آموزش نصب با برنامه ویندوز:

این راه نصب کاملا ساده هست.

سی دی رو میزارید. برنامه اجرا میشه و شروع به خوندن و پیدا کردن دستگاه مودم وایرلس شما از طریق سیم LAN می کنه.

بعد از اینکه تایید شد اولین باره که داره از این دستگاه استفاده میشه ( این برای اینه که اگه کسی خواست پسوردشو بازکنه نشه )

برنامه میادو ازتون یوزر نیم پسورد شبکه که ADSL بهتون داده رو میپرسه.

----
نکته : چه در این راه چه در اون راه چراغ آخریه دستگاه مودم باید قرمز باشه چون قرمز نشونه وصل نبودنه و سبز هم نشانه اتصال
----

بعد SSID یا همون نام Router رو ازتون میخواد.

در مرحله بعدیش از شما نوع پسورد رو میخواد و میپرسه آیا میخواین پسورد واسه برنداشتن اینترنت شما گزاشته شه.

اگه بخواین پسورد بزارید چندید متهود پسورد گزاری هست که بهترین اون ها WEP هست - البته نوع WEP4 و WAP هم هست که بسته به نوع امنیت ازشون استفاده میشه.

-----------

بعد از اون از شما پسوردی میخواد که روی این دستگاه قرار بگیره (مودم) تا نشه ازش دوباره این خطو رایگان استفاده کرد

و بعد هم چراغ قرمز سبز میشه و از شیر شدن لذت ببرید.

------------------------------------------

اما راه خود دستگاه.

این راه هم مراحلش دقیقا همون مراحله اما ::::

سی دی نداره.

شما بعد از وصل کردن سیم LAN باید به مرورگرتون ( هیچ فرقی نداره ) برید و آیپی زیر رو وارد کنید در آدرس بار :

192.168.1.1

بعد وارد صفحه آبی مانندی میشید که توش قسمت نصب داره و نصبشم هم همینا که گفتمه دقیقا.

----------------------------------

واسه استفاده هم گیرنده وایرلس رو رو کامیپوتری که دارین اجرا میکنید ( Wireless Network Connection ) و بعد روی کانکشن یا همون اسم Router تون کلیک میکنید و پسوردی که قبلا واسه SSID دادیو میدید.

و......... کانکت میشید به مودم یا کامپیوتری که بهش کابل LAN وصله.

---------------------------------------------

با تشکر.

آره میشه . الان کارت شبکه usb دی لینک حدود 15 تومن هست که اگه لبتاپت خودش وایرلس داره باید یدونه بخری بزنی به کامپیوترت

جدیدترین ارسال ها

بالا