ارتباط ويژوال بيسيك با مولتي مديا بيلدر

سلام دوستان . اگر ممكن است در مورد ارتباط بين برنامه هاي ويژوال بيسيك و مولتي مديا بيلدر راهنمايي بفرماييد . آيا روش ، پلاگين يا سورسي در اين مورد وجود دارد . منظورم اين است كه مثلا " برنامه اي را در ويژوال بيسيك ساخته ايم ( مثل يك بانك اطلاعاتي ) و آنرا در مولتي مديا بيلدر بيندر كرده ايم و در بعضي از قسمتهاي برنامه در ام ام بي لازم است كه با فشردن يك اُبجكت تغييري در برنامه ويژوال بيسيك بدهيم . با تشكر از دوستان:-?
 

splinter cell

Well-Known Member
برای اینکه به برنامه وی بی که به پروژه بیند شده دستوری رو صادر کنید میتونید از
SendCommand ا
ستفاده کنید.روشش هم خیلی راحته و توی راهنمای بیلدر توضیح داده شده.
Send a menu command to the Binding Object.
Parameters are the Menu ID (Zero based):
a,b{,c}
For example 0,1 means submenu 0 (first submenu - usually File) and 1 means item 1 on that submenu (second item - usually Open).
In case of nested submenus use the third parameter c.
Note: You need to count also separators!
البته باید در اون برنامه وی بی ، این دستور رو در قالب منوهایی که میسازید بگنجونید.مثل اکثر نرم افزارهای تحت ویندوز که دارای منو هستند.
 

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
در کنار پیشنهاد محسن عزیز؛برای تکمیل گفته ها، باید عرض کنم که یک راه دیگه هم وجود داره و اون استفاده از دستورات Command-Line هست که البته فکر میکنم تعبیه اون کمی مشکل تر از پیشنهاد محسن عزیز هست، ولی میتونید به این مورد هم نیم نگاهی داشته باشید.
 

Silver Soft

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
در کنار پیشنهاد محسن عزیز؛برای تکمیل گفته ها، باید عرض کنم که یک راه دیگه هم وجود داره و اون استفاده از دستورات Command-Line هست که البته فکر میکنم تعبیه اون کمی مشکل تر از پیشنهاد محسن عزیز هست، ولی میتونید به این مورد هم نیم نگاهی داشته باشید.
دستورات Command Line زمانی پاسخگو هستند که برنامه اجرا نشده باشه و توسط پیغام ارسالی ما اجرا بشه و رشته ی ارسالی ما رو پردازش کنه و ... ، ولی در زمان Bind کردن برنامه اجرا شده ، پس نمیتوان بهش به صورت CommandLine پارامتر ارسال کرد .
 

جدیدترین ارسال ها

بالا