ارتباط فلش با سي شارپ

با سلام خدمت دوستان و اساتيد :
راستش رو بخواهيد بنده دارم روي يك پروژه كارم مي كنم كه مي بايست سي شارپ رو به فلش ارتباط داد يعني يكسري دستورات رو به سي شارپ پاس داد و يكسري دستورات رو به فلش ، البته يك مثال گير آوردم كه كار با آونو رو تشريح داده ولي توي قسمت ارسال كد از سي شارپ به فلش گير كردم . كاري كه من مي خواهم بكنم اين است كه اگر ما دكمه اي در سي شارپ داشتيم با زدن اين دكمه به فلان فريم فلش پرش كنه ، در فلش كلاسي براي اين منظور نوشته شده ، حالا اگر ما به جاي يك دكمه 10 دكمه داشتيم اين كلاس رو بايد چگونه بنويسيم . ممنون مي شوم مرا راهنمايي كنيد .

پیوست ها

• C-Sharp.jpg
    C-Sharp.jpg
    42.8 کیلوبایت · بازدیدها: 24

the_king

مدیرکل انجمن
با سلام خدمت دوستان و اساتيد :
راستش رو بخواهيد بنده دارم روي يك پروژه كارم مي كنم كه مي بايست سي شارپ رو به فلش ارتباط داد يعني يكسري دستورات رو به سي شارپ پاس داد و يكسري دستورات رو به فلش ، البته يك مثال گير آوردم كه كار با آونو رو تشريح داده ولي توي قسمت ارسال كد از سي شارپ به فلش گير كردم . كاري كه من مي خواهم بكنم اين است كه اگر ما دكمه اي در سي شارپ داشتيم با زدن اين دكمه به فلان فريم فلش پرش كنه ، در فلش كلاسي براي اين منظور نوشته شده ، حالا اگر ما به جاي يك دكمه 10 دكمه داشتيم اين كلاس رو بايد چگونه بنويسيم . ممنون مي شوم مرا راهنمايي كنيد .

من Action Script بلد نیستم اما مقدار اون پارامتر strMessage از طرف #C به فلش ارسال میشه، درسته؟
می توانید در #C برای فشار دادن هر کدوم از اون دکمه ها مقدار متفاوتی رو به فلش ارسال کنید تا strMessage
با فشار دادن هر دکمه مقدار متفاوتی داشته باشه. سپس داخل اون تابعی که برای obj.onCSharpMessage نوشتید
شرط بنویسید که اگر strMessage فلان مقدار بود فلان کار رو بکن و اگر مقدار strMessage مقدار دیگه ای بود کار دیگه ای
انجام بده.

++Hadi++

Active Member
به دو وسیله:
1- fscommand البته اگه فلش تو C# لود می شه و البته تا جایی که می ئونم یه طرفه از فلش به C#
2-به وسیله دستور ExternalInterface و البته دو طرفه از فلش به C# و برعکس
برا دیدن دومیه،به امضام و آموزش swfkit تشریف ببرید.مکانیسم سمت فلشش با C# عین اونه فقط تو C# باید یه جوری call ها رو رجیستر کنید که اونو از گوگل به راحتی می شه پیدا کرد.

باسلام خدمت دوستان :
در اينجا از شما جناب the_King و جناب Hadi تشكر مي كنم . بنده با همان راهنمايي كه جناب the_King گفتند مشكلم حل شد و تونستم برنامه ام رو كامل كنم ، بازهم از شما تشكر مي كنم .

جدیدترین ارسال ها

بالا