ارتباط فايل اچ تي سي با جاوا اسكريپت

Mohammadreza

Well-Known Member
با سلام
من كتاب 101 نكته و ترفند رو خوندم
اونجا در قسمت نكته ي مترجم گفته شده در صورتي كه از فايل HTC استفاده كنيد ديگه احتياج به كد جاوا اسكريپت نيست
در حالي كه من كد مثال رو كه داخل سي دي بود رو ديدم داخل فايل HTML از كد جاوا اسكريپت استفاده شده بود
کد:
<script type="text/javascript">
var rows = document.getElementsByTagName('tr');
for (var i = 0; i < rows.length; i++) {
	rows[i].onmouseover = function() {
		this.className += ' hilite';
	}
	rows[i].onmouseout = function() {
		this.className = this.className.replace('hilite', '');
	}
}
</script>
وقتي كد رو حذف كردم عمل نكرد
مي شه توضيح بدين آيا وقتي مي خوايم از فايل HTC استفاده كنيم آيا بايد از اين كد استفاده كنيم ؟ ...
با تشكر
72.gif

فایل HTC هم با جاوا اسکریپت نوشته شده و اگر جاوا اسکریپت روی مرورگر کاربر غیر فعال باشه این فایل هم کار نمی کنه. منتها فایل HTC یه خصوصیتی که داشت این بود که لازم نبود شما یه فایل js رو به صفحت لینک کنی یا اینکه اون تکه کد جاوا رو توی صفحت جاسازی کنی. در ضمن فایل HTC تمامی کلاس های کاذب و عناصر کاذب رو شبیه سازی میکنه.
این کدی که الان در بالا قرار گرفته یه کد DOM هست که با javascript نوشته شده. کارش اینه که میاد و کلاس hilite رو به عنصر مورد نظر شما اضافه میکنه و هر وقت ماوس از روش کنار بره اون کلاس رو از عنصر مربوطه دوباره حذف میکنه. خوب این فقط کلاس :hover رو با این ترفند شبیه سازی می کنه ولی کد جاوای داخل فایل HTC کامل تره و عنصر کاذب focus: رو هم شبیه سازی میکنه روی IE

شما اگر از اون فایل استفاده کردی دیگه احتیاجی به فایل HTC نداری ولی اگر تو طراحیت احتیاج به عنصر کاذب focus: هم داری بهتره از اون فایل HTC استفاده کنی

Mohammadreza

Well-Known Member
ببينيد من اين كد رو از داخل Html حذف كردم
ديگه عمل نكرد ؟!
با اين كد عمل مي كنه ؟!
سوالم اينه كه آيا وقتي از Htc استفاده مي كنيم حتما بايد اين كد رو به كار ببريم ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا