Bahreyni
New Member
خب از اونجایی که من غیر از سمت مسئول فنی،در بانک سامان مسئول پذیرندگان اینترنتی این بانک در شعبه نیز میباشم،گفتم این تاپیک رو بزنم که اگه بچه ها کسی نیاز داشت براش انجام بدم!
این خدمات رو رایگان ارائه میکنیم و شرایطش به صورت خلاصه اینه:
1-سایت آماده و آپلود شده داشته باشید
2-جواز کسب یا نامه رسمی از صنف و يا اساس نامه شركت(اين مورد الزاميه)
3-کارمزدی که در ابتدا بابت خدمات از تراکنشها دریافت میشه 2% هست
4-واریز وجه نهایتا 72 ساعت(در بد ترین شرایط) به حساب سامانی شما
5-کسایی که حساب سامانی ندارن باید افتتاح کنن و اگه شدیدا خواستار حسابی در بانکی غیر از سامان هستند،امکانش هست،ولی تعهدی برای تسویه حساب زود تر از 72 ساعت ندارم.معمولا 1 هفته ای میشه
6-اگه کسی فروشگاهش رو راه اندازی نکرده با یه هزینه معقول میتونیم این کار رو براش انجام بدیم و کلا طراحی و هاست و دامین رو هم خودمون به عهده بگیریم که بر اساس نوع کار هزینه متفاوتی خواهد داشت.
قبلا 20000 تومن هزینه اشتراک سالیانه داشت + یک سفته به مبلغ دو میلیون تومن + اساس نامه شرکت یا جواز کسب برای راه اندازی این خدمات از طریق بانک سامان
ولی الان فقط اساس نامه یا جواز کسب کفایت میکنه
اگه کسی جواز هم نداره ولی جوازش در دست اقدامه میتونه از طریق صنف مربوطه یه نامه بگیره
(توی پرانتز اینکه ، جواز میتونه به اسم اقوام درجه 1 هم باشه!منتها یه فرم هست که باید این اختیار رو بهتون بدن که میتونین از جوازش تتوی این زمینه استفاده کنید)
آدرس من : bahreyni {at} gmail.com
----------------------
اگه کسی سوالی هم داره میتونه Email بزنه
چون معمولا كمتر اينجا ميام
این خدمات رو رایگان ارائه میکنیم و شرایطش به صورت خلاصه اینه:
1-سایت آماده و آپلود شده داشته باشید
2-جواز کسب یا نامه رسمی از صنف و يا اساس نامه شركت(اين مورد الزاميه)
3-کارمزدی که در ابتدا بابت خدمات از تراکنشها دریافت میشه 2% هست
4-واریز وجه نهایتا 72 ساعت(در بد ترین شرایط) به حساب سامانی شما
5-کسایی که حساب سامانی ندارن باید افتتاح کنن و اگه شدیدا خواستار حسابی در بانکی غیر از سامان هستند،امکانش هست،ولی تعهدی برای تسویه حساب زود تر از 72 ساعت ندارم.معمولا 1 هفته ای میشه
6-اگه کسی فروشگاهش رو راه اندازی نکرده با یه هزینه معقول میتونیم این کار رو براش انجام بدیم و کلا طراحی و هاست و دامین رو هم خودمون به عهده بگیریم که بر اساس نوع کار هزینه متفاوتی خواهد داشت.
قبلا 20000 تومن هزینه اشتراک سالیانه داشت + یک سفته به مبلغ دو میلیون تومن + اساس نامه شرکت یا جواز کسب برای راه اندازی این خدمات از طریق بانک سامان
ولی الان فقط اساس نامه یا جواز کسب کفایت میکنه
اگه کسی جواز هم نداره ولی جوازش در دست اقدامه میتونه از طریق صنف مربوطه یه نامه بگیره
(توی پرانتز اینکه ، جواز میتونه به اسم اقوام درجه 1 هم باشه!منتها یه فرم هست که باید این اختیار رو بهتون بدن که میتونین از جوازش تتوی این زمینه استفاده کنید)
آدرس من : bahreyni {at} gmail.com
----------------------
اگه کسی سوالی هم داره میتونه Email بزنه
چون معمولا كمتر اينجا ميام