ادرس سایتهایی که با فلش طرحی شده اند

دوستان سلام
در این تاپیک قصد داریم آدرس سایتهایی رو که با فلش طراحی شدن رو قرار بدیم
هر کسی آدرسی داره بذاره
اما قبلش مطمئن بشه که سایت فعال هست و یا سابقا در تاپیک ذکر نشده باشد.
اگر هم در باره سایتی سوالی دارین میتونین در یک مبحث جدا و با ذکر آدرس سایت مورد نظر اونو مطرح کنین

برای شروع این سایت بازیگر ایرانی بهرام رادان هست که آقای محسن سمسار پور اونو به ما معرفی کرده
www.bahramradan.com

و این هم سایت یک بازیگر عرب اهل سوریه است با نام نسرین طافش
www.nesreentafesh.com

++Hadi++

Active Member
این سایتهایی که محمد قرار داد برا شرکتی به اسم سیمیاست که کار گرافیکی حرفه ای رو انجام دادن .
برای مشاهده پروژه هایی که این گروه انجام دادن به این آدرس برین و بعد به قسمت profile برین.
www.simiaco.com
حتما خیلی هاتون خشتون می یاد.
یکی از کارهای حرفه ای که انجام دادن طراحی سایت مارشاله که تماما داینامیک هست و به دیتا بیس وصل می شه و شما در اون عضو می شین و به هم ایمیل می فرستین.
Marshal- Modern
بای ...

hosin39

New Member
راستش من با اینکه از اینترنت پر سرعت استفاده می کنم ولی باز بعضی وقتها سایتهای فلش میره روی اعصابم مثلاً همین شرکتی که معرفی کردید خیلی طول کشید و هنوز هم باز نشده ...
آیا شما هم همین مشکل رو دارید ؟ یا اینکه بروزر من مشکلی داره ؟

:-?

mohsensemsarpour

کاربر فعال
خوب ما هر چی سایت فلش می خواستیم معرفی کنیم کارای سیمیا بود که برو بچ گفتن توی ایران دیگه سایت فول فلش توپ من که نمی شناسم
شوخی کردم بچه های ایرونی همه حرفه ای هستند و سایت های توپی درست می کنند البته اگر به اونا فرصت داده بشه

منتظر باشید تا سایت های دیگه رو معرفی کنیم

mohsensemsarpour

کاربر فعال
فروم منم به زودی راه اندازی می شه تا یک فروم تخصصی در زمینه فلش داشته باشیم
فلش و فقط فلش و هر چی که با فلش در رابطه هست

موفق باشید

emilvr

New Member
یادش بخیر، اولین سایتی که با فلش ساختم، یه سایت شخصی بود، الان که دوباره دیدمش یاد خاطرات گذشته افتادم! چه دورانی بود. :

http://persianlover.150m.com

++Hadi++

Active Member
یه شرکته که معمولا از افراد مختلف استفاده می کنه جهت همکاری و اصل کاریشون آقای افضلی فرده .
خوب حتما در کارمندانش از یه سری افراد حرفه ای ثابت استفاده می شه .
اینم سایتش برو و با اونا آشنا شو...
www.simiaco.com
خودشم یکی از اعضای مجید آنلاینه.
بای...

جدیدترین ارسال ها

بالا