اخطار به كساني كه قوانين انجمن را زير پا ميگذارند

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamidhs

Member
سلام.
خوب امروز قصد دارم كساني رو كه فكر ميكنن تعداد ارسالهاشون به انجمن زياده و حق دارن به همه توهين كنند رو بنشونم سر جاشون تا تو انجمن گرد و خاك به پا نكند.
درضمن در زير چندتا از قوانين سايت رو كه زير پا گذاشته شده مثال ميزنم تا بهتر موضوع رو درك كنيد:

قانون شماره 2) کاربران سایت می بایست در هنگام ارسال پیغام در انجمن ها از کلمات مناسب استفاده نمایند. در صورت مشاهده کلمات رکیک و نامناسب ، اكانت آن كاربر در اولین فرصت حذف خواهد شد و دسترسي وي به انجمنها قطع خواهد شد.

قانون شماره 12) لطفاً در هنگام جواب دادن به سوالات از به کار گیری الفاظ و جملاتی که باعث دلسردی کاربر سوال کننده شود خودداری فرمایید. این را بدانید که این سایت محل آموزش است و کسانی هستند که سوالهایشان بسیار ابتدایی می باشد. لذا از به کارگیری کلماتی که باعث شود کاربر به جای گرفتن جواب سوال خود دلسرد شود اکیداً خودداری فرمایید.

قانون شماره 18 ) در صورت مشاهده هر گونه بي احترامي به كاربران ديگر و مديران و مسئولان سايت با كاربر مربوطه برخورد خواهد شد و در صورت لزوم دسترسي وي به انجمنها قطع خواهد شد.
قانون شماره 20 ) لطفاْ در زمان مطرح كردن مطلبي در انجمنها ، به مسايل و قوانين جمهوري اسلامي احترام بگذاريد و از قرار دادن مطالب و تصاوير مخالف با آن جداْ خودداري فرماييد. ضمناْ از نوشتن هرگونه مسايل مربوط به سياست جلوگيري كنيد كه در اين صورت ، دسترسي كاربر براي هميشه به سايت قطع خواهد شد.

قانون شماره 22 ) در صورت ملاحظه هرگونه مسایل خلاف قوانین انجمن از یک کاربر در صورت تمایل آدرس تاپیک را برای مدیر آن انجمن ارسال نمائید تا سریعا به موضوع رسیدگی‌ شود، چنانچه کاربری خود بجای مدیر در زمینه ای تصمیم گیری و شخصا با کاربر دیگری برخورد کند سریعا ارسال کاربر تذکر دهنده حذف و به او اخطار داده خواهد شد.

قانون شماره 23 ) در صورت ملاحظه هرگونه ارسال تمسخر آمیز، توهین آمیز و یا مسایل و مشکلات شخصی‌ در مورد یک کاربر و یا یک مدیر در انجمن ها آن ارسال سریعا حذف و در صورت تکرار موجب برخورد با آن کاربر خواهد شد.

قانون شماره 24 ) هرگونه تاپیک و ارسال اعتراض آمیز و یا انتقاد آمیز در رابطه با یک کاربر و یا مدیر بدون اخطار قبلی و سریعا حذف خواهد شد و در صورت تکرار موجب برخورد با آن کاربر خواهد شد.

خوب حالا يه موقع به فكرتون نرسه كه من خيال رياست به سرم زده يا جو گير شدم. نه. اينطور نيست. درواقع از همون اولش هم نميخواستم كسي رو ارشاد و يا نصيحت كنم اما بالاجبار چون در اين انجمن به من بي احترامي شد مجبور شدم از خودم عكس العمل نشون بدم و از خودم در مقابل پيران انجمن دفاع كنم 8) . حالا جالبه كه مدير انجمن هم مياد قوانين انجمن رو زير پا ميگذاره 8O 8O من با مدير سايت موضوع را در ميان گذاشتم. :wink:

R_chizari

Active Member
دوست گرامي

شما اگر قوانين را بطور كامل مطالعه كرده باشيد متوجه اين بندها نيز شده ايد :

قانون شماره 21 ) چنانچه تاپیک و یا پیغامی‌ از کاربران توسط مدیری در انجمن حذف و یا ویرایش شد در صورت داشتن سوال در این رابطه و یا خواهان جویا شدن علت موضوع لطفا برای مدیر آن انجمن یک پیغام خصوصی‌ ارسال کرده و سوال خود را به صورت خصوصی‌ مطرح کنید تا آن مدیر نیز در اینباره شمارا راهنمایی‌ و جواب سوالات شمارا بطور کامل بدهد. در صورت مطرح کردن سوال در این رابطه و یا جویا شدن علت موضوع در انجمن های عمومی‌ آن ارسال و یا تاپیک زائد سریعا حذف خواهد شد و شما نیز جواب سوال خودرا دریافت نخواهید کرد.

قانون شماره 23 ) در صورت ملاحظه هرگونه ارسال تمسخر آمیز، توهین آمیز و یا مسایل و مشکلات شخصی‌ در مورد یک کاربر و یا یک مدیر در انجمن ها آن ارسال سریعا حذف و در صورت تکرار موجب برخورد با آن کاربر خواهد شد.

قانون شماره 24 ) هرگونه تاپیک و ارسال اعتراض آمیز و یا انتقاد آمیز در رابطه با یک کاربر و یا مدیر بدون اخطار قبلی و سریعا حذف خواهد شد و در صورت تکرار موجب برخورد با آن کاربر خواهد شد.

به عنوان آخرين تذكر و براي آخرين بار.

چيذري

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا