iranads
Active Member
بنام خدا....
گروه ما در ادامه فعالیت خود برای تمام استان ها نماینده فعال می پذیرد...
کار ما خدمات ارسال پیام کوتاه هستش.ولی جزییات کار رو بهتره که طی تماس تلفنی بیان بشه...
فقط پیش شرط::::
برای اخذ نمایندگی باید دارای 1:تجربه در امر فروش و نمایندگی
2: در صورت امکان دارای دفتر..مغازه و یا مراکز isp و یا دیگر مراکز معتبر در مرکز استان خود باشید..(البته لازم نیست ولی بهتره)
3:: نیاز به کار و تداوم فعالیت و وقت گذاشتن روی کار با توجه به میزان دستمزدی که طی تماس تلفنی و در صورت لزوم حضوری باهم به توافق خواهیم رسید...
برای تماس با ما و معرفی فعالیت و آدرس سایت و بقیه کار با شماره 09121754158 تماس بگیرید
ایمیل من::: [email protected]
هر موقع در طول روز من برای مذاکره آماده هستم....
و مطمین باشید کار راحت..و پر درآمدی خواهد بود ...
موفق باشید ...
فقط برای مذاکره از همون راههای ارتباطی که گفتم که بهتر هم هست تلفنی باشه با من در ارتباط باشید...
بهشتی
گروه ما در ادامه فعالیت خود برای تمام استان ها نماینده فعال می پذیرد...
کار ما خدمات ارسال پیام کوتاه هستش.ولی جزییات کار رو بهتره که طی تماس تلفنی بیان بشه...
فقط پیش شرط::::
برای اخذ نمایندگی باید دارای 1:تجربه در امر فروش و نمایندگی
2: در صورت امکان دارای دفتر..مغازه و یا مراکز isp و یا دیگر مراکز معتبر در مرکز استان خود باشید..(البته لازم نیست ولی بهتره)
3:: نیاز به کار و تداوم فعالیت و وقت گذاشتن روی کار با توجه به میزان دستمزدی که طی تماس تلفنی و در صورت لزوم حضوری باهم به توافق خواهیم رسید...
برای تماس با ما و معرفی فعالیت و آدرس سایت و بقیه کار با شماره 09121754158 تماس بگیرید
ایمیل من::: [email protected]
هر موقع در طول روز من برای مذاکره آماده هستم....
و مطمین باشید کار راحت..و پر درآمدی خواهد بود ...
موفق باشید ...
فقط برای مذاکره از همون راههای ارتباطی که گفتم که بهتر هم هست تلفنی باشه با من در ارتباط باشید...
بهشتی