Fa اختلاف ساعت

Singular

Active Member
سلام به دوستان
کدوم از دوستان لطفی میکنه این نمونه مثال رو تکمیل کنه

میخام اختلاف ساعتی که به برنامه میدیم با توجه به ساعت سیستم حساب کند

*********************************************************************************************************
نکته : اگر ساعت سیستم 3 .... باشد حال اگر ساعت 5 بدیم ..و اختلافشو بخام مشکلی نیست راحت بدست میآید 2 ساعت

نکته : اگر ساعت سیستم 5 .... باشد حال اگر ساعت 3 بدیم ..و اختلافشو بخام مشکلی دارد در واقع اختلافش میشه 27 ساعت میشه

نکته : اگر ساعت سیستم 13 .... باشد حال اگر ساعت 5 بدیم ..و اختلافشو بخام مشکلی دارد در واقع اختلافش میشه 16 ساعت میشه

*********************************************************************************************************

طریق اینکه بر چه فرمول و کدی این عملو انجام بدم مشکل دارم

ممنون میشم دوستان یه وقتی در این زمینه بزنه؟؟؟

فقط برای تهیه نمونه مثال ب نکات توجه کنید

http://s5.picofile.com/file/8109753650/ekhtelaf.rar.html

تشکر از همه دوستان که منو در این سوال راهنمایی کمک میکنه ....

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
قبلا یه پلاگین در این مورد نوشته بودم میتونید ازش استفاده کنید.

پیوست ها

• TimeDifference v1.0.0.0.rar
    21.8 کیلوبایت · بازدیدها: 27

Singular

Active Member
ممنون استاد

ولی این عمل رو من با کد نوشتم تحت ام ام بی
ولی این محاسبه اشتباه هست
ب نکات من توجه کن...

مثلا وقتی زمان سیستم 15 باشه زمانی 13 رو بخای محاسبه کنی میگه 2 ساعت که اشتباست باید بچرخه و دوباره برسه به 13

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
این محاسبه اشتباه نیست چون اختلاف زمان در 24 ساعت رو حساب میکنه نه تاریخ شما باید خودتون اختلاف تاریخ رو اول حساب کنید و برحسب تاریخ گذشته زمان رو با پلاگین یا کد خوتون محاسبه کنید این عمل حتی در زبان های برنامه نویسی به صورت یک تابع از پیش تعیین شده تعریف نشده و بدست آوردن این اختلاف بر عهده خودتون هست. سعیتون در پیاده سازی این الگوریتم انجام بدین در هرکجا به مشکل برخوردین مطرح کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا