احتیاج مبرم به نور مخفی در منتال ری !

سلام دوستان!
دارم یک پروژه میزنم که قرار توش نور مخفی باشه , موتور رندر هم مثل همیشه منتال ری هست.
نور مخفی باید توی خیابون باشه و یک پیاده رو روشن کنه و قراره خودش هم دیده نشه...
روش هایی که بلد بودم جواب نداد مثل متریال نورانی , Omni و ....
اگر شما دوستان راه مناسبی برای ایجاد یک نور مخفی با طول بزرگ دارید خواهش میکنم دریغ نکنید!
خیلی کارم گیره ,
البته میتونم با وی ری کار کنم , اما چون حجم کار به طور عظیمی بالا هست نمیشه روی وی ری حساب کرد!

پیشاپیش از دوستانی که کمک میکنند ممنونم!!!

از همکاری تمام دوستان کمال تشکر رو دارم!

فقط اینقدر جوابا زیاده مجبور شدم زیر پست خودم بنویسم...:sad:

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
سلام دوستان!
دارم یک پروژه میزنم که قرار توش نور مخفی باشه , موتور رندر هم مثل همیشه منتال ری هست.
نور مخفی باید توی خیابون باشه و یک پیاده رو روشن کنه و قراره خودش هم دیده نشه...
روش هایی که بلد بودم جواب نداد مثل متریال نورانی , Omni و ....
اگر شما دوستان راه مناسبی برای ایجاد یک نور مخفی با طول بزرگ دارید خواهش میکنم دریغ نکنید!
خیلی کارم گیره ,
البته میتونم با وی ری کار کنم , اما چون حجم کار به طور عظیمی بالا هست نمیشه روی وی ری حساب کرد!

پیشاپیش از دوستانی که کمک میکنند ممنونم!!!

سلام محمد جان...

تازه دیدم ...

ببین من درست متوجه نشدم...

توی مکس که منبع نوری که تولید میکنی درخشان نیست که بخواد خودشو نشون بده ... مگر اینکه خودت بخوای منبع رو درخشنده کنی که باید برای این کار افکت Glow یا افکت های دیگه استفاده کنی...

ینی مثلا یه اسپات لایت ایجاد میکنی و میخوای نورش روی یه سطحی بیوفته...
خوب میوفته ... ینی اصلا منبع نورش خودشو نشون نمیده ... فقط یه نوری میوفته روی زمین...

اگه جوابت این نبود منو روشن کن.... شاید من متوجه نشدم...

...

Navidmilan

Well-Known Member
هر چه اطلاعات بیشتری بدی بهتر کمک میگیری. اینکه نور مخفی که پیاده رو روشن کنه چه جوری درست کنم واقعا جوابی رو به ذهن من نمیاره. حالا اگر بیای و اطلاعات کامل و بهمراه عکس و کار هایی که تا به حال کردی رو بگی شک نکن که آدمای بیشتری برای کمک کردن
پبدا میشن.

مرسی هادی عزیز و نوید دوست داشتنی!
ممنون از همکاریتون , درسته من هم توضیح ندادم زیاد:green:
اما کارم درست شد!!!
منظور از نور مخفی همون نوری هست که توی برخی نماها به کار میره و سطح خاصی مثل یک دیوار رو روشن میکنه اما در حقیقت منبع نور دیده نمیشه.
من هم برای طراحی خارجی میخوام , نور باشه , اما منبع دیده نشه!
راه حل خودم هم برای این کار استفاده از sky portal هست که واقعاً بدادم رسید.
:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا