احتیاج به کدنویس قالب وبلاگ

سلام و خسته نباشید
من یه وبلاگ تو بلاگفا دارم که باید از نظر چیدمان برخی موارد از لحاظ کدنویسی ویرایش بشه که این موارد جزئی هست.
اگر کسی مایل به اینکار هست اعلام کنه و آدرس ایمیلش رو بده تا موارد رو بهش بگم تا قیمت رو مشخص کنه و کار رو انجام بده.

royatemp

Member
تصاویری از تغییرات را قراره انجام بشه رو از قسمت تماس با ما ملت وب ارسال نمایید تا قیمت تغییرات برایتان ارسال گردد.

سلام مجدد
سرعت اینترنتم متاسفانه الان پایین بود و هر چقدر سعی کردم سایتتون برام باز نشد که اطلاعات رو براتون ارسال کنم ، به همین خاطر همین جا میگم تا بقیه هم اگر متقاضی بودند در جریان باشند.

آدرس وبلاگ من http://shamosi.blogfa.com هست
طبق تصویر زیر که قرار میدم ، میخوام بین هدر و قسمتی که متن نوشته ها شروع میشه یک بنر قرار بگیره که روش لینک قرار بگیره تا وقتی روش کلیک میشه به قسمت مورد نظر هدایت بشه کاربر ( البته نمیخوام با کلیک کردن یک صفحه جدا باز بشه ، همون صفحه به آدرس بنر هدایت بشه )

سایز بنر 199*794 هست ، که کافیه شما یه تصویر فی البداهه قرار بدید و بعد خودم تصویر رو عوض میکنم

t8gaqckewqz7gtvwgyx.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------​
مورد دوم اینکه
در ستون سمت چپ وبلاگ ، در بالای ستون " درباره وبلاگ " یک ستون در ابتدا قرار بگیره به عنوان " ویژه گیتی پسند " که درون اون چهار عدد بنر به سایز 81*199 هست ، که مانند بنر بالایی قابلیت لینک دادن بهش باشه ( نمیخوام با کلیک کردن یک صفحه جدا باز بشه ، همون صفحه به آدرس بنر هدایت بشه )

همه چیز در تصویر گویا هست

qpnh08se3hhu70av55n.jpg

لطفا هزینه اینکار رو پیام خصوصی برام بکنید تا کار رو شروع کنیم.
ممنون

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا