احتیاج به همکار برای کارت ویزیت

satsat

New Member
با درود

من و یکی از دوستان به غیر از کارهای دیگرمون تصمیم گرفتیم یه کار کوچیک هم در دنباله کارمون انجام بدیم و اون اینکه می خوایم در زمینه کارت ویزیت فعالیت کنم و شیوه کار مون به این صورت است که تصمیم داریم کارتهای ویزیت مشتری رو بفرستیم تهران(البته با ایمیل) چاپ بشه که ارزون تر در بیاد برامون حالا احتیاج به دوستی داریم که تو اونجا زندگی می کنه و البته با اوضاع و احوال چاپ و گرافیک هم اشنا با شه ما کارها رو برای اون شخص بفرستیم و اون هم اونا رو بده چاپخونه و آماده کنه و من هر جمعه به جمعه بیام تهران و کارتها رو تحویل بگیرم (البته پورسانت هم محفوظ) حالا اولا کسی هست که بخواد در کنار کارهای دیگرش این کار رو هم انجام بده چاپخانه آشنا داشته باشه (جوری که ابرو ریزی نشه نکته مهم ) البته چند نفر کاندید می شن و چون ممکنه تعداد کارته زیاد باشه اینه که نمی خوام لطمعه ای به آبروری ما بزنه و دیگر کارهای مارو ببره زیر سوال حالا دوستان کسی هست که بخواد در این زمینه همکار ما باشه لطفا قیمت کار رو هم بفرستید چه خصوصی چه عمومی پیشاپش ممنون و سپاسگذارم

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
سلام دوست عزیز برای اینکه نه به کار شما لطمعه وارد بشه و نه اتفاق دیگه ای بیوفته یه راه دیکه هم هست با مراجعه به سایت فدک پرینت می تونید از طریق ایمیل کارهاتونو برای خوده چاپ خونه بفرستید و بعد از چاپ براتون ارسال بشه http://www.fadakprint.ir

جدیدترین ارسال ها

بالا