احتیاج به راهنمایی دارم

mhejrati

New Member
سلام
من به تازگی مشغول یادگیری و کار با فلش هستم. الان دارم کلیبی رو برای یک آهنگ 4 دقیقه ای می سازم. مشکلی که دارم اینه که آهنگ رو از اینترنت دانلود کردم و با نرم افزارهای معمول مثل Mediaplayer اجرا می شه و مشکلی نیست اما همون آهنگ رو وقتی Import می کنم error می ده که مشکلی وجود دارد. در صورتی که فرمت آهنگ mp3است و برای فلش شناخته شده است.نمی دونم مشکل از کجاست؟آهنگهای دیگه ای رو هم امتحان کردم و اجرا شدند ولی این آهنگ رو اجرا نمی کنه. آیا فرمت mp3 خودش انواعی داره که ممکن باشه اشکال ایجاد کرده باشه؟

mohsensemsarpour

کاربر فعال
دوست عزيز سلام
بله خود فايل هاي ام پي تري هم فرمت هاي گوناگوني دارند و شما درست حدس زديد
شما مي تونيد با برنامه اي مثل كول اديت فايل صوتي رو مورد بررسي قرار بديد
احتمالا اين فايل داراي بيت ريت كم هست و به همين جهت فلش توانايي وارد كردن آن را ندارد
در صورت نياز در مورد توضيحات تكميلي در خدمتم

mafton

Member
اما من فکر میکنم که فلش کلیه ی فایلهای mp3 را اجرا میکنه پیشنهاد میکنم اهنگ را به من بدید تا روی کامپیوتر خودم تست کنم

padideh

Member
Generally, when using WAV or AIFF files, it's best to use 16-bit 22 kHz mono sounds (stereo uses twice as much data as mono), but Flash can import either 8- or 16-bit sounds at sample rates of 11, 22, or 44 kHz. Flash can convert sounds to lower sample rates on export. For more information, see Compressing sounds for export.
NOTE

Sounds recorded in formats that are not multiples of 11 kHz (such as 8, 32, or 96 kHz) are resampled when imported into Flash.

جدیدترین ارسال ها

بالا