احتياج به رنگي كردن عكس

سلام اقا ما يه عكس داريم ماله يه 50ساله پيش :!:
احتياج به رنگي كردن دارم من خودم اونو رنگي كردم ولي كتش مورد پسند نبود حالا اگه زحمتي نيست شما برام يه كت مناسب واسه اين بنده خدا بزاريد واگه زحمتي نيست رنگي اش بكنيد
خيلي ممنون :? :p
اينم عكس سياه سفيد
zz.jpg

من نمي دونم مشكل از كجاست اگه شما مي دونيد بگيد يا آدرس يه سايت ديگه رو به من بديد كه اونجا آپلود كنم

Saeid Taheri

Active Member
دوست عزيز فايل رو توي سايت اتچ كن يا توي
wwwfree-host.com
آپلود كن
موفق باشي

K@VEH

Member
مشکل اونجاست که شما که توی SHAREMATION عکس هاتون رو آپلود می کنید باید فلدری هم که این عکس ها توشه SHARE کنید وگرنه اون سایت از ما پسورد می خواد برای این کار هم توی اکنتتون در SHAREMATION برید و اون فلدر را SHARE کنید

Saeid Taheri

Active Member
دوست عزي من قبلا در همين سايت در يك تايك يك لينك معرفي كردم كه براي رنگي كردن عكسهاي سياه يفيد بود حالا دقيقا نميدونم كجاست اين تايك ما يك چرخي توي انجمن فوتوشاپ بزني ميتوني پيداش كني
ببخش سرم خيلي شلوغه .
موفق باشيد

Scorpio

Member
سلام دوستان ....
آقا ما هم يه كارايي كرديم ولي از اونجايي كه سيستم مخابرات ها ي اينجا خيلي خوب هستن يكم دير شد ....

البته به كارهاي دوستان كه نميرسه ...

Colorizing.jpg

موفق باشيد

علي

Saeid Taheri

Active Member
ضمن تشكر از آقا علي در مورد مخابرات هم بايد بگم
كه حسابي اعصاب ما رو به هم ريختن از صبح ميخواستم كانكت بشم مگه شد بعد زنگ زدم پشتيباني گفتن از مخابرات خدا رحمشون بده.
موفق باشي دوست عزيز آقا محمد حسن كجاي كه ببيني آقا علي چه كرده
با تشكر.

MoZa

New Member
عكس رنگي شده

اين فايل نمونه رنگي شده عکسي است که جناب Scorpio تقاضاي رنگي شدنش رو داده بودن و با استفاده از راهنماييهاي خودم در آدرس زير اون رو رنگي کردم.
دو نفر و يک بلاگ LostLord.com

حدود 20 دقيقه باهاش ور رفتم.
رنگ و نورش خيلي ناميزون بود و من هم حال نداشتم زياد روش كار كنم
آخه الان ساعت 3 و نيم صبحه و من ديگه خوابم مياد.

اميدوارم بدرد بخوره..

دست همتون درد نكنه مخصوصا جناب moaz
كه زحمت زياد كشيدند ولي من احتياج به يه كت هم دارم گفتم كه كتش مورد پسند نبوده بي زحمت يه دست كت به من بديد.وبازم اگه زحمتي نيست نظرتون رو راجبه اين عكسي كه خودم رنگي كردم بفرماييد هنوز نمي دونم ديده ميشه يا نه؟؟
بازم از شما ها كمال تشكر رو دارم

جدیدترین ارسال ها

بالا