اجرا نشدن jquery هنگام لود صفحه با ajax

horap30

New Member
سلام دوستان عزیز
من تازه jquery رو شروع کردم. به کمک jquery الان دارم صفحه های سایتم رو به صورت Ajax لود میکنم.
اینجاش مشکلی نداره اما مشکل از جایی به وجود میاد که وقتی صفحه ای رو به صورت Ajax لود میکنم دیگه توابعی که برای اون صفحه نوشتم کار نمیکنه.

فرض کنید من 2 تا صفحه دارم توی صفحه b اومدم یه button گذاشتم که وقتی روش کلیک میشه یه div رو نمایش میدم و دوباره مخفی میکنه (toggle) وقتی توی صفحه b هستم همه چیز خوبه اما وقتی مثلا توی صفحه a هستم و صفحه b رو با Ajax باز میکنم دیگه اون کد کار نمیکنه.

این رو هم عرض کنم که من همه کد های jQuery رو توی یه فایل خارجی گذاشتم که به تمام صفحات سایت لینک شده.

لطفا کمک کنید الان 3 روزه که این مشکل رفته رو اعصابم هرچی سرچ کردم هم چیزی گیرم نیومد.

farik

Well-Known Member
با سلام..
احتمالا شما فايل jquery رو در صفحه b لود ميكني...قبلا يادمه يك تاپيك پر محتوا در مورد اينكه چطور كد هاي js رو كه از طريق ايجكس لود ميشه رو اجرا كنيم و دوستان يادمه راه حل هاي زيادي دادن از جمله ستفاده از eval ,و يا افزودن المنت js ...
ولي راستش من بهتون توصيه ميكنم كه جي كوئري رو در صفحه a هم لود كنين..اينكار راحت ترين كاره...در ضمن اگر در صفحه b كدي مثلا به شكل:
کد:
<script>
//js codes
</script>
دارين بايد اين كد رو با استفاده از توابع dom پيدا كنيد و محتواش رو با evalاجرا كنيد..
با تشكر tabotabdesign

horap30

New Member
راستش من جاوا اسکریپت اصلا بلد نیستم و فقط دارم با jQuery کار میکنم.
تمام توابع رو هم توی تمام صفحات لود میکنم اما وقتی با Ajax صفحه ای رو باز میکنم دیگه توابع مربوط به اون صفحه کار نمیکنه.
خود jQuery یه متد برای این کار داره به نام getScript این کار رو که میکنم فایل رو دریافت میکنه اما بازم توابع اجرا نمیشن !!!
دوستان jQuery کار کجان ؟؟

farik

Well-Known Member
با سلام...
ميشه يك نمونه ساده تر از كاري كه ميخواي بكني و نميتوني رو بزاري ..اونموقع خيلي راحت تر ميشه كمك كرد..

horap30

New Member
نتیجه

سلام
به کمک تابع live تونستم به چیزی که میخام دست پیدا کنم. یعنی فقط رویداد کلیک به
کد:
$.('#selector').live('click',function(){});
تغییر کرد.

bluekerm

Member
سلام
می خواستم بدونم امکانش هست رویه سیستمی کدهای jqueri اجرا بشن رو یکی دیگه نه؟؟ مثلا تو مرورگر firefox. اگه اینجوری بشه مشکل از کجاست؟؟

جدیدترین ارسال ها

بالا