اجرا صفحه اول به اختیار کاربر!

noorabas

Active Member
سلام دوستان!
اگه بخوام صفحه اول نرم افزار که مثلاً تنظیمات اولیه نرم افزاره و با اجراش به شکل خودکار تغییراتی در سیستم ایجاد میشه بدلخواه کاربر دیگه اجرا نشه و نرم افزار از صفحه منو که صفحه بعدی هستش برای دفعات آتی اجرا بشه چکار باید بکنم؟
لطفا مثال بذارید
ممنون:rose:

noorabas

Active Member
ممنون اما منظور قرار دادن یک باکس جهت انتخابه یهنی این متن مثلاً نوشته بشه که .

"دیگر این صفحه اجرا نشود" و جلوی آن یک باکس قرار داده شود که اگه تیک خورد دیگه اجرا نشه

حالا اگه چند متغیر باشه چی ؟
مثلاً یکی برای تنظیمات فونت
یکی برای تغییر دسکتاپ کاربر
یکی برای اجرا شدن صوت
یکی ...

mbsa

Active Member
ببینید ، اساس همه ی این کارها به ذخیره ی متغیر های در ریجستری برمیگرده .
اگر شما چند مشخصه را میخواهید تغییر دهید ، باید بعد از اجرای برنامه تک تک متغیر ها را از ریجستری فراخوانی کنه و ببینه آیا قبلاً تنظیم شده یا نه ، مثل نمونه ای که در مثال هست . به عبارت دیگر ، کاری که من در مثال کردم را به ازای هر متغیر یک بار انجام دهید ...

noorabas

Active Member
پس لطفا یک مثال بذار که با تیک خوردن گزینه معلوم بشه نه خودکار و بدون درخواست کاربر

ممنون

Aref_Alikhani

Well-Known Member
سلام
اینم یه مثال...فکر کنم همون چیزی هست که می خواستی...
وقتی Checkbox تیک دار باشه برنامه میره به صفحه دوم بدون اینکه صفحه ی تنظیمات نشان داده بشه.
برای برگشت به صفحه Settings در صفحه دوم یه کلید قرار دادم که شما رو به صفحه تنظیملت منتقل می کنه.

عارف:rose:

پیوست ها

• checkbox by aref_alikhani.rar
    3.7 کیلوبایت · بازدیدها: 19

noorabas

Active Member
خیلی ممنون!و سوال!

سلام داداش -ممنون از لطفت
خیلی به این مثال نیاز داشتم .
اما
سوال:اگه تنظیماتی با اومدن صفحه اول بی اختیار کاربر انجام بشه مثلاً تغییر صفحه دسکتاپ کد تغییر صفحه دستکتاپ رو چطور قرار بدیم که وقتی تیک اجرا نشدن صفحه اول خورد دیگه تغییر نکنه؟

بازم تشکر از مثالی که گذاشتی.
:rose:

mbsa

Active Member
سلام
کد شروع صفحه ی اول را به اینصورت تغییر بدید و کدهای تنظیمات را بعد از settings codes جایگذاری کنید :
کد:
LoadVariable("Show_Settings","setting")
If (setting=TRUE) Then
  Page("Page 2")
Else
** setting codes
End
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا